Sohbet Telefon satışı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jen3863

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
şükrü
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
4
Ben dün 5 adet telefon getirebilirim dedim ve burada insanlar faydalansın istedim. Fakat cantara isimli yönetici kaçakçılık olarak değerlendirip paylaşımı kaldırmış. Kim sana kaçak getireceğim dedi? Benim hakkım olanı gümrük kapısından geçirip getiriyorum. Kimi 1 kimi 2 kimisi 5 getirir. Ve yurt dışından getirenler bir hayli fazladır. Niye peki getirirler daha ucuz olsun diye.insanlar fahiş paralarla almasın diye. Eğer 100 lerce getirip satsaydım evet bi yerde kaçakçılık olurdu. Ama gayet normal sayıda getirip satıyorum. Sen bana değil türkiyede dünya kadar kaçakçılık yapan var onları takip et. Öyle grup yöneticisi olupda kafam eser bunu silerim kafam eser şunu yaparım demek bu yanlış. Grup demek tek kişiye değil genele bakar ve ben bu grubda yanlış bir şey yaptığımı sanmıyorum ve yazımı silmenizi olumlu karşılamıyorum.

hasan35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Xiomi mi6
Konular
1
Sende ne satiyirson açıkça belirt o zaman forumda ne demek yani Whatsapp tan özel fiyat göndermk cokmu zor xiomi su marka pasaport kayıtlı yada kayitsiz sat madem sahibinden GET üzerinden değerlendirelim ortada tel yok yarısi siparişi verince neymiş yarisida kargo nosunu verince oldu sen istediğin kadar dürüst ol ama bu yöntem yöntem değil millete kızma hatayı kendinde ara

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
Altı üstü 5 tane telefon
Kuzenlerine satsan yeter aslında
Forum sitesinde hiç tanımadığın insanlarla neden uğraşıyorsun ki ?

jen3863

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
şükrü
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Altı üstü 5 tane telefon
Kuzenlerine satsan yeter aslında
Forum sitesinde hiç tanımadığın insanlarla neden uğraşıyorsun ki ?
Sende haklısın ama işte maksat burdakilere ufak yardım amaçlı fazla para vermesinler diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sende ne satiyirson açıkça belirt o zaman forumda ne demek yani Whatsapp tan özel fiyat göndermk cokmu zor xiomi su marka pasaport kayıtlı yada kayitsiz sat madem sahibinden GET üzerinden değerlendirelim ortada tel yok yarısi siparişi verince neymiş yarisida kargo nosunu verince oldu sen istediğin kadar dürüst ol ama bu yöntem yöntem değil millete kızma hatayı kendinde ara
Dün sana açıklama yapmıştım ben rekabet olsun yada başka satan arkadaşlar dan ucuz olunca onları incitmemek için fiyatları yazmadım.sattığım şey belli Xiaomi veya Huawei veya diğer markalar insanların isteklerine göre burada yanımda stok yapmamışım yani. Tek mantıklı olan evet sahibinden üzerinde yine olabilir satış.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Ben dün 5 adet telefon getirebilirim dedim ve burada insanlar faydalansın istedim. Fakat cantara isimli yönetici kaçakçılık olarak değerlendirip paylaşımı kaldırmış. Kim sana kaçak getireceğim dedi? Benim hakkım olanı gümrük kapısından geçirip getiriyorum. Kimi 1 kimi 2 kimisi 5 getirir. Ve yurt dışından getirenler bir hayli fazladır. Niye peki getirirler daha ucuz olsun diye.insanlar fahiş paralarla almasın diye. Eğer 100 lerce getirip satsaydım evet bi yerde kaçakçılık olurdu. Ama gayet normal sayıda getirip satıyorum. Sen bana değil türkiyede dünya kadar kaçakçılık yapan var onları takip et. Öyle grup yöneticisi olupda kafam eser bunu silerim kafam eser şunu yaparım demek bu yanlış. Grup demek tek kişiye değil genele bakar ve ben bu grubda yanlış bir şey yaptığımı sanmıyorum ve yazımı silmenizi olumlu karşılamıyorum.
Yurt dışından getirilen cihazların satışı ile alâkalı bazı kriterler vardır hocam. Öyle isteyene şu adreste elden yada ayaküstü otogarda teslim ederim olmaz.Olursa da paylaşımınızın kaldırılmasına sebep olan tanım kapsamına girmiş olur. Ki cantara hocamın yaptığı sorumlu yöneticilik anlayışıyla değerlendirirsek doğrudur.
Forumda ve bir çok yerde bu ve bunun gibi nahoş hadiseler yaşanmışken insanlar size neden güvensin?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Aslında biz banlanmanızı tercih ederdik ki görüyorum ki bu düşüncemiz de ne kadar haklı olduğumuz görülmeye başlanıyor.
Kim olduğunuzu bilmiyoruz, referansınız yok, in misiniz cin mi belli değil. Yurt dışından kaçak telefon getirip satacakmışsınız ve bu yasal hakkınızmış. Nereden yasal hakkınız oluyor biz de öğrenebilir miyiz? Biz de bu hakkımızı kullanalım o zaman.
Kusura bakmayın kimse size dolandırıcı demiyor ama buradaki kullanıcılarımızın da bizim vasıtamız ile olumsuz bir durumla karşılaşmalarını istemeyiz. Yazdıklarınızı hiç inandırıcı bulmamışken, samimi bulmamışken buna izin vermemiz mümkün değil.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

jen3863

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
şükrü
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
4
Yurt dışından getirilen cihazların satışı ile alâkalı bazı kriterler vardır hocam. Öyle isteyene şu adreste elden yada ayaküstü otogarda teslim ederim olmaz.Olursa da paylaşımınızın kaldırılmasına sebep olan tanım kapsamına girmiş olur. Ki cantara hocamın yaptığı sorumlu yöneticilik anlayışıyla değerlendirirsek doğrudur.
Forumda ve bir çok yerde bu ve bunun gibi nahoş hadiseler yaşanmışken insanlar size neden güvensin?
İyi hoş diyorsunda. Ben elden yada ayak üstü otoğarda veririm derken parayı önceden istemedimki. Orada alırım dedim. Bunun neresi nahoş durum hocam

Aslında biz banlanmanızı tercih ederdik ki görüyorum ki bu düşüncemiz de ne kadar haklı olduğumuz görülmeye başlanıyor.
Kim olduğunuzu bilmiyoruz, referansınız yok, in misiniz cin mi belli değil. Yurt dışından kaçak telefon getirip satacakmışsınız ve bu yasal hakkınızmış. Nereden yasal hakkınız oluyor biz de öğrenebilir miyiz? Biz de bu hakkımızı kullanalım o zaman.
Kusura bakmayın kimse size dolandırıcı demiyor ama buradaki kullanıcılarımızın da bizim vasıtamız ile olumsuz bir durumla karşılaşmalarını istemeyiz. Yazdıklarınızı hiç inandırıcı bulmamışken, samimi bulmamışken buna izin vermemiz mümkün değil.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaw benim anlamadığım nokta olumsuz durum nerede? Samimi olmama durumu nerede? Kimse burada para istedimi? Hayır. Yasal hak derken ben 5 kapıdan geçirrimm başkası 3 öteki 2 geçirir. Ha bu arada referansım olması için alışveriş yapılması gerek. O zaman bu konuda yorumlar alınabilir

Son düzenleme:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
İyi hoş diyorsunda. Ben elden yada ayak üstü otoğarda veririm derken parayı önceden istemedimki. Orada alırım dedim. Bunun neresi nahoş durum hocam
İnsanların savcılık ve polis adı kullanılarak dolandırıldığı bir ülkede yaşıyoruz hocam. Siz de kalkmış bana güvenin diyorsunuz. Peki siz kimsiniz? Sarı çizmeli Mehmet Ağa...
Kusura bakmayın ama argo tabirle bu iş yaş. Yani burdan size ekmek çıkmaz...

jen3863

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
şükrü
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
4
İnsanların savcılık ve polis adı kullanılarak dolandırıldığı bir ülkede yaşıyoruz hocam. Siz de kalkmış bana güvenin diyorsunuz. Peki siz kimsiniz? Sarı çizmeli Mehmet Ağa...
Siz hala aynı yerdesiniz. Kimse burada para istemediki. Bu neyin güveni? Neyin yaş işi? Bir yere odaklanmışın orada kalmışsın.

Burada ekmek çıksın veyahut çıkmasın saygı duyarım. Ama olayları farklı yerlere lütfen taşınmayın

Tam tersi ben buradaki insanlara güvenip telefon getirip risk alacaktım.neticede benim yanımda telefon stoğum yok. Güven meselesinde buradakiler bana değil yani. Neyse anlayan anladı zaten.

Son düzenleme:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Konu farklı yerlere çekilmeye çalışılıyor... Güvenme ya da güvenmeme konusu değil -büyük harflerle yazayım- KAÇAKÇILIK suçunun forumumuzda işlenmesine izin verilip verilmemesi...

Siz bahsettiğiniz cihazları getirirken gümrük işlemlerine tabi tutuyor musunuz? Gümrük vergilerini ödüyor musunuz? Bahsi geçen eşyaların ithal edilebilmesi için gerekli belgeleriniz var mı? Getirilen cihazlar için yetkili servis garantisi sunabiliyor musunuz? İsterseniz işlediğiniz suçun adını çantacılık olarak değiştirerek hafifletmeye, başkaları da yapıyor diyerek meşrulaştırmaya ya da amme hizmeti sunduğunuzu savunarak kendinizi haklı çıkartmaya çalışın sonuç fark etmeyecek. Açtığınız konu kaçak cihaz satış konusu ve bunun forum kurallarımızın da ötesinde cezai müeyyidesi bulunuyor. Benim kafamın esmesi ile hiç bir ilgisi yok. Forumumuzun sizin kaçakçılığınıza aracı olması kabul edilemez.

Forum kurallarımıza uygunsuz davranışınızı uyarılara rağmen ısrarlı bir şekilde sürdürmeniz nedeniyle hesabınız süresiz olarak kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt