Yardım Telefon şarj olmuyor.

melonia38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
Arkadaşlar merhaba.. Bir önceki açtığım konuda telefonun suya düştüğünü söylemiştim. Yaklaşık 1 gün pirincin içinde durdu. Şuan telefon çalışıyor dokunmatiğinde, kamerasında veya başka bir yerinde problem yok. Ama telefon şarj olmuyor. Şarj 50 de sabit kaldı. Soket mi bozuldu yoksa hala içinde su mu var bilmiyorum. Ne yapmam lazım sizce yardımcı olabilir misiniz? Şarja takınca sürekli bağlantı kesiliyor sonra tekrar şarj oluyor ama bu her saniye devam ediyor.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Batarya veya şarj soketinde oksitlenme olmuş olabilir. Çok su geçmediğini düşünüyorsanız (ki pirinç etkili ama çok etkili değil aslında) telefonu sıfırlayın. Belki düzelir.

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Arkadaşlar merhaba.. Bir önceki açtığım konuda telefonun suya düştüğünü söylemiştim. Yaklaşık 1 gün pirincin içinde durdu. Şuan telefon çalışıyor dokunmatiğinde, kamerasında veya başka bir yerinde problem yok. Ama telefon şarj olmuyor. Şarj 50 de sabit kaldı. Soket mi bozuldu yoksa hala içinde su mu var bilmiyorum. Ne yapmam lazım sizce yardımcı olabilir misiniz? Şarja takınca sürekli bağlantı kesiliyor sonra tekrar şarj oluyor ama bu her saniye devam ediyor.
İşini bilen bir tamirciye telefonunuzu götürmenizi tavsiye ederim. Pirinç suyu değil nemi alıyor. Bu yüzden telefonun içinde halen su kalmış olabilir.
Dafa ayrıntılı bilgi için bu konuya bakabilirsiniz

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Hocam içini açıp kurutmanız gerekir yoksa bu tarz hatalar devam edecektir.

Oyla:
Üst Alt