Yardım Telefon şarj olmuyor

• Konbuyu başlatan Üye silindi 278685
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 5
  • Görüntüleme 713
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ü

Üye silindi 278685

Guest
Merhabalar yine ben geçen ki konu hala çözülmüş değil . Tüm forumun bakıpta esrarengiz şekilde çözüme kavuşmayan o konuyu aşağıya bırakıyorum .
Yardım - Şarj aşırı hızlı bitiyor . Ama şimdi ki sorun da başlıktan gördüğünüz üzere şarj olma sorunu bu seferde . Bugün şarjım aşırı ama aşırı hızlı bir şekilde bitti . Sadece 1 saat içinde %20 şarjım sadece bu seferde instagram ile bitti . İyi kötü bir şekilde şarjımı saat 11 den 18 e kadar kullandım . Ama şarj ederken telefonun 74 ten sonra bir türlü şarj olamadığını farkettim . Bunu da buraya yazıp belirtmek istedim . Miui 13 te olup miui 12.5.9 da kullanmak istediğim özellikleri nasıl aktarabilirim ? Mesela miui 13 te gelen uygulama kasası widgetlarını global romda kullanmak istiyorum ve bildirimi panelini . Onun dışında hiç bir şey istemiyorum . Bana şarj sağlasın yeterli.Global rom da kalıcam eu romdan kurtulup . Yada endonezya olucak bu .

Pivok

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Pivok
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Operatörlük
Konular
29
benim x3 proda da atnı sorun vardı orginal şarj satın aldım sorun çözüldü

Ü

Üye silindi 278685

Guest
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim x3 proda da atnı sorun vardı orginal şarj satın aldım sorun çözüldü
Şarj oldu telefon . Şarj olma süresi önemli değil de siz son yukardaki linkteki konuya baksanız daha iyi olur :( . Ne kadar format atsam da ne kadar fastboot rom atsam da çözülmedi . Bataryada hasar yok . Fabrikasyon bir hata da yok .

Pivok

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Pivok
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Operatörlük
Konular
29
hocam ilk çıkan romu denediniz mi fabrika çıkışlı olanı global oalrak

Ü

Üye silindi 278685

Guest
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ilk çıkan romu denediniz mi fabrika çıkışlı olanı global oalrak
Onu denedim ama çok eksiği var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve istediğim şeyler var . MIUI arama ve mesajlaşma uygulaması . MIUI 13 uygulaması kasası ve bildirim paneli . Sadece bu kadar isteğim ve batarya güzel olsun yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt