Yardım Telefon rootlu olduğu için çoğu uygulama yüklenmiyor

Summerjun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ufuk
Cihazım
Mi 8se
Konular
1
Merhabalar. Forumda yeniyim biraz aradım ama ilgili bi başlık bulamadım. Öncelikle genel olarak bu telefon rom olaylarından pek anlamadığımı söylemek istiyorum. Bursa da bi satıcıdan malum yolla imei atılmış mi9 se aldım genel olarak memnunum ancak çoğu uygulama telefona yüklenmiyor rootlu olduğu anlaşılmıştır gibi bi uyarı veriyor tivibu uygulaması bile kurulmuyor banka uygulamaları sorun yapıyor maçkolik dahi yüklenmiyor. Ayrıca hattım türk telekom ve çok düşük hız alıyorum 3g sanırım sadece yardımcı olabilirseniz çok sevineceğim. Şimdiden teşekkürler.

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Telefonunuzda magisk manager adlı uygulama mevcut mu?

Oyla:

ulemafa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Poco X3
Konular
34
Magisk manager varsa magisk hide özelliğini araştırmanızı isterim hocam, magisk yoksa başka bir kök programı kullanılıyor galiba araştırıp mevcut kök programını kaldırıp magisk kurmanız daha yararınıza olucaktır.

Uzman kullanıcılar konular hakkında size link verebilir iyice araştırıp öğrenebilirsiniz

Oyla:

Summerjun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ufuk
Cihazım
Mi 8se
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Magisk manager varsa magisk hide özelliğini araştırmanızı isterim hocam, magisk yoksa başka bir kök programı kullanılıyor galiba araştırıp mevcut kök programını kaldırıp magisk kurmanız daha yararınıza olucaktır.

Uzman kullanıcılar konular hakkında size link verebilir iyice araştırıp öğrenebilirsiniz
Cevaplarınız için teşekkütlet. Bu magisk manager programının olup olmadığını nereden anlayabilirim acaba?

Oyla:

ulemafa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Poco X3
Konular
34
Cevaplarınız için teşekkütlet. Bu magisk manager programının olup olmadığını nereden anlayabilirim acaba?
Normal ana ekran da uygulama olarak gözüküyor olması lazım iyice bakın yoksa yoktur ama her satıcı veya imei atan cihazı magisk ile rootlar en güncel yöntemdir başka kullanılcağını sanmam, ana ekran uygulumalara iyice bir tekrar bakın görebilirsiniz magisk manager logosunda maske arka planı yeşil, ben teşekkür ederim

Oyla:

SametC

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet Çelik
Cihazım
Xiaomi Mi 9 SE
Konular
3
Güvenlik uygulamasında tarama yapın. Size root olduğunu söyler. Oradan seçeneğin üzerine basılı tutun ve yoksay seçeneğine tıklatın. Düzelecektir. Düzelmez ise magisk manager uygulamasını kendi internet sitesi üzerinden indirin. Root kaldırma seçeneği ile unroot yapın. Anlamadığım uygulama yüklenmiyor mu yoksa açılırken hatamı veriyor? Eğer açılınca hata veriyor ise magisk manager uygulamasından magisk hide ile uygulamalara özel root gizleyin.

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt