Yardım Telefon redmı yazısında kaldı acılmıyor

Risus34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veysel
Cihazım
Note 9s
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
EU ROM MI 12.02
Telefon Modeli
REDMI NOTE 9S
Bootloader Kilidi
Açık
Dostlar telefona telefoncuda imei attırdım. Sonra telefonda magısk manager adlı uygulamayı fark ettim bu uygulama yüzünden banka uygulamalarına filan giremiyordum. Çünkü root atılmıştı telefona. az soruşturdum millete sordum face xıaomı grupların da sil bir şey olmaz imei gitmez dedi ben de sildim bu uygulamayı telefon kapandı ve redmı yazında kaldı açılmıyor. Ne yapmam gerekiyor ? bu işlerden(Twerb,rom, mı flash hiç anlamıyorum lütfen yardım edin ..

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Dostlar telefona telefoncuda imei attırdım. Sonra telefonda magısk manager adlı uygulamayı fark ettim bu uygulama yüzünden banka uygulamalarına filan giremiyordum. Çünkü root atılmıştı telefona. az soruşturdum millete sordum face xıaomı grupların da sil bir şey olmaz imei gitmez dedi ben de sildim bu uygulamayı telefon kapandı ve redmı yazında kaldı açılmıyor. Ne yapmam gerekiyor ? bu işlerden(Twerb,rom, mı flash hiç anlamıyorum lütfen yardım edin ..
hocam işlem basit twrp moduna girip format data yapın cihaz açılır

Oyla:

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Dostlar telefona telefoncuda imei attırdım. Sonra telefonda magısk manager adlı uygulamayı fark ettim bu uygulama yüzünden banka uygulamalarına filan giremiyordum. Çünkü root atılmıştı telefona. az soruşturdum millete sordum face xıaomı grupların da sil bir şey olmaz imei gitmez dedi ben de sildim bu uygulamayı telefon kapandı ve redmı yazında kaldı açılmıyor. Ne yapmam gerekiyor ? bu işlerden(Twerb,rom, mı flash hiç anlamıyorum lütfen yardım edin .
Aslan 568 hocama katılıyorum sistemde büyük bir sıkıntı yoksa muhtemelen açılacak tır cihaz

Oyla:

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Hocam öncelikle sakin olun ben size çok yardım etmek isterdim ama şu anda çok yoğunum burada sorunumuzu çözecek binlerce insan var mutlaka size herkes yardım edecektir
ben çözücem arkdasın sorununu hocam

Oyla:

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
hocam twerp moduna nasıl gireceğim çok cahilim maruz görün lütfen
bakın hocam tek tek tarif edicem şimdi cihazın güç tusuna ve ses açam tusuna aynı anda basılı tutun elinizi hiç çekmeyin uzun süre sonra cihaz titricek o anda elinizi çekin tuslardan sonra bi ekran gelicek o twrp ekranı orda ingilzice bişeyler yazıcak siz wipe yazan yere tıklıcaksınız orda format data yazan yer var ona tıklıcaksınız orda kutucuga sizden yes yazmanızı isticek oraya yes diye yazdıktan sonra aşagıdan kaydırma yeri var onu sağa dogru kaydırcaksınız sonra kendisi bişeyler yapıcak bitince cihazı kapatma tusuna uzunca süre basılı tutun tamamdır işlem

Oyla:

Risus34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veysel
Cihazım
Note 9s
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bakın hocam tek tek tarif edicem şimdi cihazın güç tusuna ve ses açam tusuna aynı anda basılı tutun elinizi hiç çekmeyin uzun süre sonra cihaz titricek o anda elinizi çekin tuslardan sonra bi ekran gelicek o twrp ekranı orda ingilzice bişeyler yazıcak siz wipe yazan yere tıklıcaksınız orda format data yazan yer var ona tıklıcaksınız orda kutucuga sizden yes yazmanızı isticek oraya yes diye yazdıktan sonra aşagıdan kaydırma yeri var onu sağa dogru kaydırcaksınız sonra kendisi bişeyler yapıcak bitince cihazı kapatma tusuna uzunca süre basılı tutun tamamdır işlem
hocam 8 tane kutucuk var yalnız bu kutucuklar cınce ıngılızce degıl

Oyla:

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
hocam 8 tane kutucuk var yalnız bu kutucuklar cınce ıngılızce degıl
hocam onu ingilizce yapmanın yolu var da su bakın solda 4 sagda 4 toplam 8 kutucuk var size sağdaki yukarıdan aşagıya saydıgnız zaman 3. sıradaki lazım ona tıklayın ardından yukarıdaki barda dünya işareti var yuvarlak açılan yerde görürsünüz zaten dil seçme işareti ona tıklayın ordan english seçin tamamdır

Oyla:

Risus34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veysel
Cihazım
Note 9s
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam onu ingilizce yapmanın yolu var da su bakın solda 4 sagda 4 toplam 8 kutucuk var size sağdaki yukarıdan aşagıya saydıgnız zaman 3. sıradaki lazım ona tıklayın ardından yukarıdaki barda dünya işareti var yuvarlak açılan yerde görürsünüz zaten dil seçme işareti ona tıklayın ordan english seçin tamamdır
sag olun 6 ya bastım ıngılızce oldu şimdi sizin dediğinizi yapsam her şey silinir mı ve ayrıyeten ımeı gitmez değil mi

Oyla:

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
sag olun 6 ya bastım ıngılızce oldu şimdi sizin dediğinizi yapsam her şey silinir mı ve ayrıyeten ımeı gitmez değil mi
imei gitmez evet malesef hersey silincek hocam ne var ne yoksa gitcek cihaz sıfırlancak

Oyla:
Üst Alt