Soru Telefon önerisi

Berker Baydur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berker Baydur
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10
Telefon Modeli
mi8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Selamlar, mi8 kullanıcısıyım pasaport kaydı bulunmuyor ve yurt dışında yaşıyorum ancak şuan Türkiyedeyim. Türkiye'de 3 ay kadar kullandım kayıt süresi dolmak üzere. Harç bedellerine baktım baya zam gelmiş 1900 küsür isteniyor. Bunun yerine yeni telefon almak istiyorum eylül ayına kadar idare edecek. Oyun oynayan birisi değilim kamera ve ekran çözünürlüğü benim için yeterli. Fiyat-performans olarak önereceğiniz telefon modellerini bekliyorum. Xioami ilk tercihim. Bunun yanın da huawei olabilir ama pek sıcak bakmıyorum

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Onun yerine Eylül ayına kadar farklı kayıt yöntemlerini deneyebilirsiniz hocam. Detay veremiyorum forum kuralları gereği maalesef... İdarelik ise böylesi daha mantıklı.

Oyla:

Berker Baydur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berker Baydur
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyat Bütçeniz nedir hocam ona göre öneride bulunalım ?

Yazmayı unutmuşum 2000-2500 olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onun yerine Eylül ayına kadar farklı kayıt yöntemlerini deneyebilirsiniz hocam. Detay veremiyorum forum kuralları gereği maalesef... İdarelik ise böylesi daha mantıklı.

Anladım. Bulunduğumuz durum da onun ile çok uğraşmak istemiyorum açıkcası teşekkür ederim

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Yazmayı unutmuşum 2000-2500 olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladım. Bulunduğumuz durum da onun ile çok uğraşmak istemiyorum açıkcası teşekkür ederim
her açıdan işinizi göreceğini düşünüyorum saygılar.

Oyla:

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50
Selamlar, mi8 kullanıcısıyım pasaport kaydı bulunmuyor ve yurt dışında yaşıyorum ancak şuan Türkiyedeyim. Türkiye'de 3 ay kadar kullandım kayıt süresi dolmak üzere. Harç bedellerine baktım baya zam gelmiş 1900 küsür isteniyor. Bunun yerine yeni telefon almak istiyorum eylül ayına kadar idare edecek. Oyun oynayan birisi değilim kamera ve ekran çözünürlüğü benim için yeterli. Fiyat-performans olarak önereceğiniz telefon modellerini bekliyorum. Xioami ilk tercihim. Bunun yanın da huawei olabilir ama pek sıcak bakmıyorum
50 lira ver kayit ettir ,mi8e yazik

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt