Sohbet Telefon önerisi

yusufmert1175

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
yusuf mert
Cihazım
yok
Konular
5
Garantiyle pek isim olmadığından imei kayıtlı telefon almaya karar verdim. Sıkıntısı olmayacağını birçok arkadaş söyledi. 2500 3000 tl gibi bir bütçem var. Mi 9 mu yoksa Mi9t pro mu almalıyım. Sosyal medya ve film izleme odaklı istiyorum. Birde kamera olarak tatmin etsin yeterli. Değerli yorumlarinizi bekliyorum.

Sefa5161

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
İphone 7 plus
Meslek
Photography
Konular
8
Garantiyle pek isim olmadığından imei kayıtlı telefon almaya karar verdim. Sıkıntısı olmayacağını birçok arkadaş söyledi. 2500 3000 tl gibi bir bütçem var. Mi 9 mu yoksa Mi9t pro mu almalıyım. Sosyal medya ve film izleme odaklı istiyorum. Birde kamera olarak tatmin etsin yeterli. Değerli yorumlarinizi bekliyorum.
mi9t pro çentiksiz ekran+kamera+batarya

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
en az sorunlu olan mı 9.Kamera olarak mı 9 daha ıyı . . ama fılm izleme diyorsanız full ekran mı 9 t pro da var. sosyal medya ve fılm odaklı ısenız mı9tpro sızın ıcın daha uygun.

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Bence kızaklı kameradan şimdilik uzak durun :D sonuçta onun bir açılıp kapanma ömrü var ve ne olacağını bilemeyiz :) bu benim görüşüm bu yüzden mi 9 alırdım :)

Üst Alt