Yardım Telefon önerisi

Orucmunir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Münir
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global beta v9.6.0.0
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
İyi akşamlar arkadaşlar forumda ilk konu başlığım Yeni üye oldum sizlerden ricam bana telefon için tavsiyede bulunmanız ilk defa mı telefon Alıcam benim için öncelik şarj ve bağlantı hızı çok önemli bugün bir.kac telefoncuya sordum IMEI atılan 14 t proyu tavsiye ettiler ama bir kaç yorumda ses sorunu olduğunu gördüm 12 GB ram ve üstü ve 5 G uyumlu bir cihaz almak istiyorum IMEI atılan tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler

Kmkk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kmkk
Cihazım
Zircon
Konular
6
Ben kendi kişisel telefonum dışında 14T Pro da kullanıyorum, ses sorunu falan yaşamadım hatta bu modelde ses sorunu olduğunu ilk defa sizden duydum, bence tercih edebilirsiniz bendeki 12/256 olan modeli gayet memnunum, az öncede HyperOS 3 yükledim.

Oyla:

Mami1985

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
İyi akşamlar arkadaşlar forumda ilk konu başlığım Yeni üye oldum sizlerden ricam bana telefon için tavsiyede bulunmanız ilk defa mı telefon Alıcam benim için öncelik şarj ve bağlantı hızı çok önemli bugün bir.kac telefoncuya sordum IMEI atılan 14 t proyu tavsiye ettiler ama bir kaç yorumda ses sorunu olduğunu gördüm 12 GB ram ve üstü ve 5 G uyumlu bir cihaz almak istiyorum IMEI atılan tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler
İmei server kayıtmı yazılımsal kayıtmı güncelleme alıyorsa ve global cihaz ise seri numarasından sorgulatın. 14t pro iyi cihaz

Oyla:

Orucmunir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Münir
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İmei server kayıtmı yazılımsal kayıtmı güncelleme alıyorsa ve global cihaz ise seri numarasından sorgulatın. 14t pro iyi cihaz
Hocam ben hangisi olacağını bilmiyorum nasıl yapılacak hangisi mantıklı hiç bilgim yok bana 8 GB ram olana 12.500 1500 de IMEI için denildi ben 12 ram olanı sordum yarın bakacağım oda 18 bin denildi IMEI ile birlikte

Oyla:

Mami1985

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Hocam ben hangisi olacağını bilmiyorum nasıl yapılacak hangisi mantıklı hiç bilgim yok bana 8 GB ram olana 12.500 1500 de IMEI için denildi ben 12 ram olanı sordum yarın bakacağım oda 18 bin denildi IMEI ile birlikte
35 dolar imei verdilerse büyük ihtimalle server kayıtdır. Güncelleme garantiliyse seri numarasını burdan sorgulatın global cihaz ise alın gitsin.

Oyla:

teknikyazilim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
teknikyazılı
Cihazım
Mi 14T Pro
Konular
0
14t Pro değildir o cihaz muhtemelen redmi note 14 pro

Oyla:

Orucmunir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Münir
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben kendi kişisel telefonum dışında 14T Pro da kullanıyorum, ses sorunu falan yaşamadım hatta bu modelde ses sorunu olduğunu ilk defa sizden duydum, bence tercih edebilirsiniz bendeki 12/256 olan modeli gayet memnunum, az öncede HyperOS 3 yükledi

35 dolar imei verdilerse büyük ihtimalle server kayıtdır. Güncelleme garantiliyse seri numarasını burdan sorgulatın global cihaz ise alın gitsin.
Telefoncu kabul edermi bu işlemi yapmam için seri numarasını kutu açılıncamı göreceğiz kusura bakma hocam çok şey soruyorum ama hiç bilgim yok

Oyla:

Mami1985

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5

Telefoncu kabul edermi bu işlemi yapmam için seri numarasını kutu açılıncamı göreceğiz kusura bakma hocam çok şey soruyorum ama hiç bilgim yok
Kutuda yazar sorun oluşturmaz izin verirler telefon alırken biraz araştırın lütfen hangi model tam olarak ögrenin öyle konu açın.

Oyla:
Üst Alt