Yardım Telefon Önerisi

hhusein

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan Hüseyi
Cihazım
Redmi Note12Pro
Konular
4
Selamlar,
Yakın zamanda Redmi Note 12Pro 4G modelini aldım.
Arkadaşımdan 11 Pro modelini görmüştüm çok beğendim baktım 12pro var kamerası, işlemcisi vs çok daha iyi olduğunu gördüm almak istedim
Ancak likit soğutma sistemi sanırım 12 Proda yokmuş ve telefon 120Hz de çok fazla ısınıyor (diğer arkadaşlarımda da var 120hz telefon benimki kadar ısınan yok şuan)
Sosyal medya dahi bir saat sonunda rahatsız edecek şekilde ısındırıyor, iade edeceğim

Bilmiyorum Miui 14 ile vs mi alakalı ya da rom gibi şeyler, çok anlamam ama pişman oldum
Xiaomi telefondan vazgeçmek istemiyorum çünkü kulaklık vs var hepsi uyumlu olsun istiyorum, eğer daha güzel bir telefon bulamazsam ya A34 ya da 11Pro almayı düşünüyorum, siz ne önerirsiniz

Bütçem max 13.100₺

Edit: Garanyiye gönderip onunla uğraşmak istemiyorum.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.300
Isı değerlerine benim elimi rahatsız ediyor diye bakmamak lazım. Gerçekten ölçüp normal üstü bir değer var mı ona bakmak lazım aslında. Ama bu sıcaklarda ısınmayacak telefon yoktur sanırım. Mi 13 kullanıyorum şuan ekran ciddi anlamda açık ortamda iyi ısınıyor. Onun dışında o bütçelere zaten en uygun cihazı almışsınız gibi ama yurt dışı cihazlara bakarsanız daha üst segment bir modeli daha uygun fiyatlara alabilirsiniz diye de düşünüyorum.

bliesnd

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail Emre
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Atanmış Tıbbi Sekr
Konular
38
HiddeNKinG hocam bende mi 13 almak istiyorum 20 bin tl yurtdışı
mi 12 ile arasında gidip geliyorum. fazla farkları da yok gibi ama hangisi daha mantıklı olur sizce
mi 12 11bin tl

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.300
HiddeNKinG hocam bende mi 13 almak istiyorum 20 bin tl yurtdışı
mi 12 ile arasında gidip geliyorum. fazla farkları da yok gibi ama hangisi daha mantıklı olur sizce
mi 12 11bin tl

Hocam bir fikrim yok ben mi13 boyutundan ve tasarımdan dolayı aldım açıkçası. Tabi 8gen2 de ayrı güzel ona birşey demiyorum.

Üst Alt