Yardım Telefon önerisi

Dobroski

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi mi9t
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.4.1.1
Telefon Modeli
poco x3
Bootloader Kilidi
Açık
4000-6000 arası yurtdışı alabileceğim telefon önerisi var mı arkadaşlar işlemcisi snaapdragon olmasını istediğim ve mi serisi olarak ön gördüğüm cihazlar aramaktayım mi10t -mi10t pro gibi ve buna benzer cihazlarda öneriye açığım kronik sıkıntısı hemen hemen tüm cihazlarda var aşşağı yukarı onun sensörüydü diğerinin whaatsap aramasında sorunların oldugu gibi gibi yazılımsal sorunlar günümüzde mevcut hangi room daha iyidir pek fazla bilmem ama temiz kullanmadanda gider birazda 2 tane cihaz çöp oldu kronik sebeplerden ötürü şimdi bu yukarıda bahsettiğim cihazların son durumunu sizlerin değerli yorumlarınızı öğrenip bilgi sahibi edinmek istiyorum telefonda oyun oynarım o da pubg onuda arada sırada mi10t cihazların görünümü hoşuma gidiyor kullanımı nasıl onu kullanan arkadaşlar yazabilirler ise kendimce değerlendirmek istiyorum forumda bayağı kullanıcısı izlemini gördüm ufak tefek sorunları var bazılarının çözülemeyecek sorunların oldugunu düşünmüyorum siz ne dersiniz bu konuda teşekkür ederim 😊

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
Tavsiyem poco f3 olurdu bu fiyatlara;
Amoled 120hz, sd870, 8-12 ram özellikleri bu fiyat bandında neredeyse hiçbir telefonda yok.
Sınırsız custom rom desteği ve yeterli bir performans.
Üstelik donanımsal kayıt yapılıp, çift sim güncelleme alabilen ve formatta gitmeyen sistemden faydalanabilirsiniz.

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
4000-6000 arası yurtdışı alabileceğim telefon önerisi var mı arkadaşlar işlemcisi snaapdragon olmasını istediğim ve mi serisi olarak ön gördüğüm cihazlar aramaktayım mi10t -mi10t pro gibi ve buna benzer cihazlarda öneriye açığım kronik sıkıntısı hemen hemen tüm cihazlarda var aşşağı yukarı onun sensörüydü diğerinin whaatsap aramasında sorunların oldugu gibi gibi yazılımsal sorunlar günümüzde mevcut hangi room daha iyidir pek fazla bilmem ama temiz kullanmadanda gider birazda 2 tane cihaz çöp oldu kronik sebeplerden ötürü şimdi bu yukarıda bahsettiğim cihazların son durumunu sizlerin değerli yorumlarınızı öğrenip bilgi sahibi edinmek istiyorum telefonda oyun oynarım o da pubg onuda arada sırada mi10t cihazların görünümü hoşuma gidiyor kullanımı nasıl onu kullanan arkadaşlar yazabilirler ise kendimce değerlendirmek istiyorum forumda bayağı kullanıcısı izlemini gördüm ufak tefek sorunları var bazılarının çözülemeyecek sorunların oldugunu düşünmüyorum siz ne dersiniz bu konuda teşekkür ederim 😊

Mi10t serisi güzel olsa da artık güncelleme desteği konusunda geride kalacaktır. Mümkün ise güncel serilere bakın. PocoF3 güzel cihaz. Buna benzer/eşdeğer cihazlar olabilir. Tabi bahsettiğiniz fiyatlara ne gibi cihazlar var düşünmek lazım.

Eğer farklı bir model düşünürseniz, fiyatlarını tam bilmesem de Resmi Türkiye cihazı Samsung A serisi veyahut ikinci el İphone xr gibi cihazlara bakabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt