- Adım
- Serkan
- Cihazım
- Xiaomi mi9t
- Konular
- 8
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 12.0.4.1.1
- Telefon Modeli
- poco x3
- Bootloader Kilidi
- Açık
4000-6000 arası yurtdışı alabileceğim telefon önerisi var mı arkadaşlar işlemcisi snaapdragon olmasını istediğim ve mi serisi olarak ön gördüğüm cihazlar aramaktayım mi10t -mi10t pro gibi ve buna benzer cihazlarda öneriye açığım kronik sıkıntısı hemen hemen tüm cihazlarda var aşşağı yukarı onun sensörüydü diğerinin whaatsap aramasında sorunların oldugu gibi gibi yazılımsal sorunlar günümüzde mevcut hangi room daha iyidir pek fazla bilmem ama temiz kullanmadanda gider birazda 2 tane cihaz çöp oldu kronik sebeplerden ötürü şimdi bu yukarıda bahsettiğim cihazların son durumunu sizlerin değerli yorumlarınızı öğrenip bilgi sahibi edinmek istiyorum telefonda oyun oynarım o da pubg onuda arada sırada mi10t cihazların görünümü hoşuma gidiyor kullanımı nasıl onu kullanan arkadaşlar yazabilirler ise kendimce değerlendirmek istiyorum forumda bayağı kullanıcısı izlemini gördüm ufak tefek sorunları var bazılarının çözülemeyecek sorunların oldugunu düşünmüyorum siz ne dersiniz bu konuda teşekkür ederim