Tavsiye Telefon önerisi

Meminn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Poco x3 NFC
Konular
18
Merhaba arkadaslar Mobile legedns oynuyorum X3 telefonum kasıyor ve ısınıyor yurtdışı bir cihaz daha Alican bütçem 2600-2800 civarı bu oyun için ne önerirsiniz birde bir sorum daha olacak telefonu ilk aldığımda bukadar ısınıp kasmıyor du akica da hiç kasmiyordu zten ısınmada azdi 4saat 50 dk oyundan sonra %50 şarjım kaliyodu smdi isip kasıyor baya bı ara sistem gitmişti mi tooldan kurulum yaparken sonra tekrar kurdum oldu ama o günden beri performans ve bataryam 5 saat oyunda bitiyor çok daha kötü çözümü var mıdır ?

Scawll

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ergün
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
21
Merhaba arkadaslar Mobile legedns oynuyorum X3 telefonum kasıyor ve ısınıyor yurtdışı bir cihaz daha Alican bütçem 2600-2800 civarı bu oyun için ne önerirsiniz birde bir sorum daha olacak telefonu ilk aldığımda bukadar ısınıp kasmıyor du akica da hiç kasmiyordu zten ısınmada azdi 4saat 50 dk oyundan sonra %50 şarjım kaliyodu smdi isip kasıyor baya bı ara sistem gitmişti mi tooldan kurulum yaparken sonra tekrar kurdum oldu ama o günden beri performans ve bataryam 5 saat oyunda bitiyor çok daha kötü çözümü var mıdır ?
poco x3 pro

Devilyn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
sirius, diting
Meslek
ceng
Konular
31
Poco x3 kasması oek mümkün değil mobile legends de. Benim mi8 se kasmıyor bu nasıl olabilir? Ayarlardan yüksek çerçeve modunu aktif edin şu 60fps olan ayarı. Muhtemelen 30fps de oynuyorsunuz

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Hocam dediğiniz oyun için Poco X3 NFC cihazın kasması çok garip. Sizin cihazınızda farklı başka bir sorun olabilir. Ama genel anlamda Poco X3 bir çok oyun için fazlasıyla yeterli bir cihaz. Cihazınıza temiz kurulum yapmanızı öneririm.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Normalde havada karada oynamanız gerekir hocam. Şu ilanda sıfır diye 9T Pro var, bu fiyata alabileceğiniz en iyi telefon şu an ama X3 Pro beklemek de mantıklı.

Meminn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Poco x3 NFC
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Poco x3 kasması oek mümkün değil mobile legends de. Benim mi8 se kasmıyor bu nasıl olabilir? Ayarlardan yüksek çerçeve modunu aktif edin şu 60fps olan ayarı. Muhtemelen 30fps de oynuyorsunuz
Dediğiniz mod hfr modu 60 FPS zten açık :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam dediğiniz oyun için Poco X3 NFC cihazın kasması çok garip. Sizin cihazınızda farklı başka bir sorun olabilir. Ama genel anlamda Poco X3 bir çok oyun için fazlasıyla yeterli bir cihaz. Cihazınıza temiz kurulum yapmanızı öneririm.
Bir sürü rom kernel temiz kurulum yaptım zten hepsi mobile legends de aynı sonucu verdi

Bir sürü rom kernel temiz kurulum yaptım zten hepsi mobile legends de aynı sonucu verdi
Telefona yurtdışı imeil atıldı onunla bir ilgisi yoktur demi

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35

Telefona yurtdışı imeil atıldı onunla bir ilgisi yoktur demi
Kendiniz demişsiniz bi sürü rom kernel attım diye fazlası da bi noktadan sonra sorun oluşturabilir. Forumda benden çok daha bilgi hocalarım var size daha stabil performanslı bir rom önerebilirler belki.

Meminn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Poco x3 NFC
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendiniz demişsiniz bi sürü rom kernel attım diye fazlası da bi noktadan sonra sorun oluşturabilir. Forumda benden çok daha bilgi hocalarım var size daha stabil performanslı bir rom önerebilirler belki.
Aldığım dan beri böyle ama en düşük grafikte iyiyidi sadece kuzenimde not 9 pro var o en yüksek grafikte oynuyor ne ısınma var ne kasma ilk elden itibaren ısıniyor sonrası vahim zten kasmayada başlıyor

Devilyn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
sirius, diting
Meslek
ceng
Konular
31
Aldığım dan beri böyle ama en düşük grafikte iyiyidi sadece kuzenimde not 9 pro var o en yüksek grafikte oynuyor ne ısınma var ne kasma ilk elden itibaren ısıniyor sonrası vahim zten kasmayada başlıyor
Hocam poco x3 ün işlemcisi de note 9 pro dan daha iyi. Belki oyunun optimizasyonu ile ilgilidir. Güncellemelerle düzelir muhtemelen. Eu beta rom kullanın. Yapabileceğim tek öneri bu şu anlık

Üst Alt