- Adım
- Batuhan
- Cihazım
- Mi 9T, MIX 2S
- Meslek
- Paramedik
- Konular
- 14
Evet dostlar öncelikle hayırlı akşamlar. Yaklaşık 6 yıldır Xiaomi'nin ürünlerini kullanıyorum.En son 2 yıl önce aldığım mi5s ürünüm ile telefon piyasasına girmiştim.Ancak dün akşam elimden düşüp ön camını kırdım.Hem bahane hem de değiştirme isteğiyle yeni bir telefon arayışına girdim.
Size sorum şudur;
Mi8 (3000 TL) mi alayım yoksa Mi8se (2200 TL) mi ? Tasarım olarak mi 8 daha çok hoşuma gitti ancak mi 8 se modelini şundan dolayı istemiyorum. Xiaomi ara modellerle pek ilgilenmiyor.Aynı sorunu kendi telefonum 5s 'de yaşadım. Çekirdek kapatma sorunun herkes bilir. Sizden ricam bu konuda nedenleriyle beraber hangisini almamı önerirsiniz.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Size sorum şudur;
Mi8 (3000 TL) mi alayım yoksa Mi8se (2200 TL) mi ? Tasarım olarak mi 8 daha çok hoşuma gitti ancak mi 8 se modelini şundan dolayı istemiyorum. Xiaomi ara modellerle pek ilgilenmiyor.Aynı sorunu kendi telefonum 5s 'de yaşadım. Çekirdek kapatma sorunun herkes bilir. Sizden ricam bu konuda nedenleriyle beraber hangisini almamı önerirsiniz.Tavsiyelerinizi bekliyorum.