Yardım Telefon Oksitlenmesi

Caner dursun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 7
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.2
Telefon Modeli
Redmi note 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
1,5 yıldır redmi note 7 kullanıyorum ve eğer banyoya telefonla girersem cihaz oksitlenme yapıp bozulacak diyenler oldu.Neredeyse her banyoya girdiğimde yanıma alıyorum ve şuana kadar bir aksaklık yaşamadım.Acaba ilerde sorun yaratır mı?

Caner dursun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 7
Konular
3
Oyla:

mesro09

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
mi9se
Konular
30
Zamanında saatçinin birinden saat aldım 50metre su geçirmez istersen baraja at dedi. Elimi yıkarken su aldı. Geri götürdüm. Abi ben sana baraja atarsan dedim elini yıkarken değil ki dedi. Mantıklı geldi geri döndüm

Oyla:

Caner dursun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 7
Konular
3
Zamanında saatçinin birinden saat aldım 50metre su geçirmez istersen baraja at dedi. Elimi yıkarken su aldı. Geri götürdüm. Abi ben sana baraja atarsan dedim elini yıkarken değil ki dedi. Mantıklı geldi geri döndüm
Valla bende ikna oldum

Oyla:

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Ya adamın mantığı doğru ki.barajda basınç yok sen koluna öyle bir takıyorsun (Yani ben en azından azda olsa iz bırakıyor) basınç etkisiyle su geçiriyor.(Normal basınç altında 50 metre belkide daha fazlasında 10 cm olur bilemeyiz)

Oyla:
Üst Alt