Yardım Telefon Oksitlenmesi

Caner dursun

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 7
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.2
Telefon Modeli
Redmi note 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
1,5 yıldır redmi note 7 kullanıyorum ve eğer banyoya telefonla girersem cihaz oksitlenme yapıp bozulacak diyenler oldu.Neredeyse her banyoya girdiğimde yanıma alıyorum ve şuana kadar bir aksaklık yaşamadım.Acaba ilerde sorun yaratır mı?

yasin333

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
0
1,5 yıldır redmi note 7 kullanıyorum ve eğer banyoya telefonla girersem cihaz oksitlenme yapıp bozulacak diyenler oldu.Neredeyse her banyoya girdiğimde yanıma alıyorum ve şuana kadar bir aksaklık yaşamadım.Acaba ilerde sorun yaratır mı?
Yaratabilir su buharı telefonun anakartını oksitlendirebilir.O cihazın sadece sıçramalara karşı koruması var oda hikaye zaten ip68 olanı bile geçirebiliyor.
Başka bir ihtimal telefonun arka kamerası buhar yapabilir yoğun buhara maruz kalırsa sonuçta nemli ortama koymamak lazım.
Oksitlenme hemen etkisini göstermez zaten biraz zaman alabilir.

Oyla:

Caner dursun

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 7
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaratabilir su buharı telefonun anakartını oksitlendirebilir.O cihazın sadece sıçramalara karşı koruması var oda hikaye zaten ip68 olanı bile geçirebiliyor.
Başka bir ihtimal telefonun arka kamerası buhar yapabilir yoğun buhara maruz kalırsa sonuçta nemli ortama koymamak lazım.
Oksitlenme hemen etkisini göstermez zaten biraz zaman alabilir.
Yanıtın için teşekkür ederim.Peki bir daha yapmasam bile ilerde bir sorun yaratır mı yoksa yapmadığım için zamanla geçermi?

Oyla:

yasin333

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
0
Yanıtın için teşekkür ederim.Peki bir daha yapmasam bile ilerde bir sorun yaratır mı yoksa yapmadığım için zamanla geçermi?
O kadarını bilmiyorun telefon içine buhar aldı mı almadı mı belli olmadığı için ileride arıza da yapabilir belki hiçbirşey de olmayabilir.Oksitlenme zamanla daha kötüye giden bir olay zamanla iyileşmez yani.

Oyla:

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Zamanla ilerler ama bir sıkıntı çıkarmaz bidaha yapmazsanız

Oyla:

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Oyla:

Caner dursun

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 7
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla 4 yıllık bir gm telefonum vardı hep banyoya sokardim bişi olmadı içinde oksitte olmadı yani cihazada bağlı.Orjinal kılıf buharı az geçiriyor.
Belki inanmayacaksın ama benimde önceki telefonum GM di ve buhar yüzünden bozuldu :D

Oyla:
Üst Alt