Yardım Telefon numaramı değiştirdim

Fire

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
38
Ben iki gün önce telefon numaramı değiştirdim ve eski numaram artık Vodafone da kayıtlı değil arayınca da ulaşılamıyor numara değişikliğini sim kartı değiştirmeden self servis üzerinden yaptım. Benim sorunum şu örnek telegram gibi uygulamarda girişte cihazda ki sim de kayıtlı telefon numarasını otomatik olarak ekrana çıkarıyor fakat benim eski numaramı çıkarıyor her seferinde tüm uygulamalarda hep eski numaram otomatik olarak çıkıyor giriş yapmak için ve telefonum resmi note 8 sim kart ve ağlar seçeneğinden ayarlardan sim kart numarasını yeni numaram yapmama rağmen bu oluyor benim düşüncem şu benim numaram sistemden değişti ama sim kart değişikliği yapmadığım için sim kartımda hala eski numaram kayıtlı bilenler cevap verirse çok sevinirim

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Poros

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 pro
Meslek
Müzisyen
Konular
9
Uygulamanın üzerine tıkla, uygulama bilgileri kısmından temizle diyip önbelleği temizle birde böyle dene

Oyla:

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Giriş isteyen tüm uygulamaların verilerini temizlemeniz kayıtlı hesapları silmeniz gerekiyor. Sim kartinizdaki numarayı degil, önceden kayıtlı olan numarayı çekiyor. Siz nasıl foruma girerken Fire nicki ile giriyorsunuz. Fire1 yapıp Fire ile girseniz giremezsiniz. Bu da öyle.
Sim kartınızla alakası yok.

Oyla:
Üst Alt