Çözüldü Telefon numaram farklı bir account ile ilişkili

Cuneyt_1527

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cüneyt
Cihazım
redmi note9 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
bilmiyorum
Telefon Modeli
redm, note 9 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar, telefonumuz "This device is locked" durumuna düştü, active etmek istediğimde, numaramın doğru olduğunu görüyorum, fakat account numarası benim kullandığım account ile aynı değil, dolayısı ile active edemiyorum, numarama bağlı diğer accountları görme şansım varmıdır ? Yardımlarınızı rica ederim.

Çözüm
ilginiz için teşekkür ederim, forum da başka bir kullanıcının benzer sorununa bir arkadaş hesaba girerken telefon numaranızı 2 sıfır ( +900 532 ) ( +90 532 ) gibi deneyin, bazen telefon numarası başındaki sıfır 2 defa yazıldığı için farklı bir hesap oluşuyor, diye bir cevap vermişti, aynen de o şekilde olmuş, 2 aydır uğraşıyordum, o şekilde çözdüm, hepinize çok teşekkür ederim.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

bu linkten telefon numarası ile giriş yapmayı deneyin. Cihazı bul kısmında cihazınız çıkarsa doğru hesaptır. Ama eğer tahmin ettiğim gibi oldu ve cihazdan mi hesabından çıkış yapmadan hesabı silip aynı numara ile yeni hesap açtıysanız işte bu durumda doğru şifreyi bulup çıkış yapmaktan başka şansınız yok. Hatta doğru şifre ile bile çıkış yapmayabilir. Bu durumda bypass yapılarak mi hesabı devre dışı bırakılır.

Oyla:

Cuneyt_1527

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cüneyt
Cihazım
redmi note9 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilginiz için teşekkür ederim, forum da başka bir kullanıcının benzer sorununa bir arkadaş hesaba girerken telefon numaranızı 2 sıfır ( +900 532 ) ( +90 532 ) gibi deneyin, bazen telefon numarası başındaki sıfır 2 defa yazıldığı için farklı bir hesap oluşuyor, diye bir cevap vermişti, aynen de o şekilde olmuş, 2 aydır uğraşıyordum, o şekilde çözdüm, hepinize çok teşekkür ederim.

Oyla: Çözüm
Üst Alt