Yardım Telefon Mi yazısında takıldı açılıyor !

ugurakbas1910

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
uğur
Cihazım
mi 8 se
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mıuıpro
Telefon Modeli
Mi 8 se
Bootloader Kilidi
Açık
arkadaşlar telefonda twrp yokken en son sürüm olan 9.1.3 sürümünü indirdim yeniden başlat dedim cihaz mi logosunda sabit kaldı açılmıyor ne yapmam lazım ? twrpde yükleyemiyorum bilgisayar telefonu görmüyor USB Debugging açık olmadığı için :/

ayhan02

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ayhan
Cihazım
mı4x
Konular
2
kardeşim öncelikle biraz daha acıklama yaparmısın bootloder unlock acıkmı yada işlem yapamadan cihazı kendi mailine bagladınmı
booloder unlock senmi actın?

Oyla:

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
arkadaşlar telefonda twrp yokken en son sürüm olan 9.1.3 sürümünü indirdim yeniden başlat dedim cihaz mi logosunda sabit kaldı açılmıyor ne yapmam lazım ? twrpde yükleyemiyorum bilgisayar telefonu görmüyor USB Debugging açık olmadığı için :/
Mi flash ile telefonu baştan kurabilirsin fakat tüm dosyaların silinir. Bu arada twrp olmadan miuiproyu nasıl yüklediniz?
kardeşim öncelikle biraz daha acıklama yaparmısın bootloder unlock acıkmı yada işlem yapamadan cihazı kendi mailine bagladınmı
booloder unlock senmi actın?
Bootloader açık diyor.

Oyla:

ayhan02

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ayhan
Cihazım
mı4x
Konular
2
kardeşim mi flas tool flas atarken sag altan clan all secenegini işaretlemeyi unutma yoksa bootloder bir daha acılamak üzere kitlersin tabiki bootloder sen acmadıysan daha önce

Oyla:
Üst Alt