Yardım Telefon mi yazısında kaldı bootloader kilidi nasıl açılır

Mahmonix01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burocl
Cihazım
Xiaomi
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Beta 9.6.0.0
Telefon Modeli
Xiaomi mi max2
Bootloader Kilidi
Kapalı
Telefon mi yazısında kalıyor saadece fastboot a girebiliyorum. Bootloader kilidi açılmadığı için mifash veya mi unclock gibi programları kullanamıyorum sanırım brick oldu.bootloader kilidi daha önce hiç açılmadı.... CHİMERA TOOLS diye bir program var oda yıllık abonelik istiyor 190$ oda bayağı pahalıya geliyor. Başka yapıla bilecek bir şey var mı. Telefon Mİ MAX2

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
bootloader kilidi kapalı iken yazılım bozulmazki bu ekranda kalması donanımsal arızayı işaret eder. Güncelleme yaparken bozuldu diyeceğimde güncelleme alan bir modelde değil. Sorun yüksek ihtimal donanımsaldır..

Oyla:

Mahmonix01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burocl
Cihazım
Xiaomi
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefonla oyun oynuyordum bir anda ekran uzun süre dondu sonra açıp kapamayı denedim. Mi yazısı sürekli açılıp kapanıyor ve sadece fastboot ekranı açılıyor. İnternetten araştırdım yazılım çökmüş olabilir falan yazıyor.çokta anladığımdan değil Brik olmuştur gibi yenişeyler öğrendim. Bootloader kilidi faaln varmiş yazılım. O kapalıyken yazılım atılamıyormuş diye öğrenince bu platformu gördüm sizlere danışayımdedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bootloader kilidi kapalı iken yazılım bozulmazki bu ekranda kalması donanımsal arızayı işaret eder. Güncelleme yaparken bozuldu diyeceğimde güncelleme alan bir modelde değil. Sorun yüksek ihtimal donanımsaldır..
telefonla oyun oynuyordum bir anda ekran uzun süre dondu sonra açıp kapamayı denedim. Mi yazısı sürekli açılıp kapanıyor ve sadece fastboot ekranı açılıyor. İnternetten araştırdım yazılım çökmüş olabilir falan yazıyor.çokta anladığımdan değil Brik olmuştur gibi yenişeyler öğrendim. Bootloader kilidi faaln varmiş yazılım. O kapalıyken yazılım atılamıyormuş diye öğrenince bu platformu gördüm sizlere danışayımdedim

Oyla:
Üst Alt