i.mi.com adresinden yapabilirsinizeski numaram kayıtlı olan mi hesabı yüzünden erişemiyorum. lütfen yardımcı olun bu cihaz kilidi nasıl kalkar??
Ücretli onarım bölümünden ücretli şekilde yardım talebinde bulunabilirsiniz.aosp rom nedir konu varsa link atabilir misiniz
araştırdım zaten yok . redmi note 8 proÜcretli onarım bölümünden ücretli şekilde yardım talebinde bulunabilirsiniz.
Kilit kaldırılır. Yada cihazin boot kilidi açık ise TWRP ile aosp tabanlı rom atarsınız kullanmaya o şekilde devam edersiniz.
Ayrıca cihazın ne olduğunu dahi yazmamışsınız çok fazla yardımcı olmaya çalışan olmaması çok normal cihazın bölümü var önce forumu bir inceleyip cihazınızın bölümüne göz atın.
Belki sorunuzun cevabı çok önceden aynı sorunu yaşayan kişide verilmiş.
Kısacası önce bir araştırın nedir ne değildir.
Ondan sonra konu açın.
Yinede iki cevap var sorunuza
Ücretli bypass veya aosp tabanlı rom başka yolu yok
uzak baglantı ile cihazının mi kilidini kaldırabilirim.mtk işlemci oldugu için zor değil. ama qualcomm mesela note 9 pro olsaydı 300 - 400 arası masraf çıkardı.araştırdım zaten yok . redmi note 8 pro
ücretsiz miuzak baglantı ile cihazının mi kilidini kaldırabilirim.mtk işlemci oldugu için zor değil. ama qualcomm mesela note 9 pro olsaydı 300 - 400 arası masraf çıkardı.