Her türlü görüşe ve tercihe saygı duymakla birlikte, tablet gibi telefon ile konuşup/kullananlara bu toplumun değişik sorular sorması gayet normal... Sıradışı bir hareket ile o tableti pardon telefonu kullanıyorsan, gelen soruları da tolere edeceksin... Sırf "tablet ile konuşuyor" algısına maruz kalmamak için Max serisine sıcak bakamıyorum... Yoksa, tam benlik.
Elalem ne der yuzunden siz istediginiz seyden mahrum kaliyorsunuz. Kendimden ornek vereyim: oneplus one yeni cikmisti. Ciddi uygun fiyatli amiral gemisiydi. Benim ayfon alacak param da vardi ama ben bir sure oneplus kullanici yorumlarini takip ettim ve iyi olduguna kanaat getirip aldim. İlk baslarda tanidiklar gorunce guzel telefon, ne bu samsung mu diye soruyordu. Ben de yok bu oneplus, yeni çinli bir marka, samsungdan daha iyi, daha ucuz, ilk tanitim amacli uygun fiyata veriyorlar, davetiye olmadan alinmiyor, icindeki islemci samsungdan daha iyi, amerikan samsunglari da ayni islemciyi kullaniyor vs vs anlatiyorum... He cinli yani. Benim arkadasta da televizyonlusu vardi bunlarin 2 ayda bozuldu diyorlardi
ben de sinir oluyordum ilk baslarda. Sonra baktim ki bunlara laf anlatilmaz. Telefonu soran olursa; cinli ucuz bir marka, işimi goruyor diyip gecmeye basladim. Hatta yeri geldi onlar dalga gecmeye yeltenmeden ben kendim dalga gectim (ne tarafimla gulerek dalga gectigim acik ve net sanirim
)
Neyse ilk sozleri duydugumdan beri en az 2-3 telefon degistirdi hepsi. Ben hala oneplus ile devam. Kimisi de telefonlari yavaslatiyorlarmis, maksimum 2sene sonra çöp oluyormus telefonlar diyor ve bana ne kadardir kullandigimi sorunca, cevap 4.5 sene olunca, markasi ne onun diyorlar. Oneplus cinli bir marka diyorum. Onlar da vanlas mi o ne ya diyor. Sonra cinliler iyi yapiyor simdi bak hauveye diyorlar
he diyorum ben de
Gerci bu aralar kaşıntı tuttu ama hayirlisi
hic bir telefonu bu kadar uzun sure kullanmamistim ki teknolojik cihazlari cok severim.
Bu sadece bir ornek. Hayatin cogu kisminda elalem ne der kismini mumkun oldugunca atliyorum. Ben kendi yaptigimin iyi oldugunu bildigim surece umrumda da degiller