Yardım Telefon kendini Sıfırladı Yardım

Eren28Ka34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Note 9 pro
Konular
3
Öncelikle bu kurtarma hesabım ve başka cihazdan yazıyorum kendi cihazımda birden bire kapanıp twrp açıldı bende twrpden çıkıp system e boot yaptım fakat sistem faktory reset yemişti neyse kurulum yaptım depolama alanı 125 GB sistem olarak gözüküyor bunu twrp wipe swipe atıp denedim olmadı wipe yes yazıp çözülür mü yurtdışı cihaz

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Öncelikle bu kurtarma hesabım ve başka cihazdan yazıyorum kendi cihazımda birden bire kapanıp twrp açıldı bende twrpden çıkıp system e boot yaptım fakat sistem faktory reset yemişti neyse kurulum yaptım depolama alanı 125 GB sistem olarak gözüküyor bunu twrp wipe swipe atıp denedim olmadı wipe yes yazıp çözülür mü yurtdışı cihaz
Format data yaparak deneyin, recovery modunda yeniden başlatın düzelmesi gerekiyor

Eren28Ka34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Note 9 pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Format data yaparak deneyin, recovery modunda yeniden başlatın düzelmesi gerekiyor
Hocam bunu bir kaç kez yapınca OS silindi IMEI gitmismidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Twrp versiyonu bu bilgisayar yok cihazı 2 hafta kullanabileceğim ufak rom varmı 1 GB gibi bu dosya boyutu olan internet kısıtlı

Son düzenleme:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Hocam bunu bir kaç kez yapınca OS silindi IMEI gitmismidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Twrp versiyonu bu bilgisayar yok cihazı 2 hafta kullanabileceğim ufak rom varmı 1 GB gibi bu dosya boyutu olan internet kısıtlı
Twrp işlemlerinden sonra genelde IMEI silinmez, istisnai bir durum olmadıkça. Öyle bir rom olduğunu sanmıyorum, romlar genelde aynı boyutlarda olur, AOSP romların boyutları düşük olur ama onlarda MIUI arayüzü olmaz ve Google servislerini ayrıca yüklemeniz gerekir.

Eren28Ka34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Note 9 pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Twrp işlemlerinden sonra genelde IMEI silinmez, istisnai bir durum olmadıkça. Öyle bir rom olduğunu sanmıyorum, romlar genelde aynı boyutlarda olur, AOSP romların boyutları düşük olur ama onlarda MIUI arayüzü olmaz ve Google servislerini ayrıca yüklemeniz gerekir.
Hocam linageos kurmaya çalıştım error 1 hatasını aldım ve failde mount /system_root no such a file hatasını aldım boot dosyası vardı onu image olarak kurumaya çalıştım boot tikini yaptım log da ad kartı görmedi gibi algıladı yine boot için no such file dedi

Üst Alt