Yardım Telefon kendi kendine kapanıyor ama açılamıyor

Ali Ekber 64

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Ekber
Cihazım
Xiaomi redmi 9
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.5.1
Telefon Modeli
Xiaomi redmi 9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefon kullanmadığım zamanlarda kendi kendine kapanıyor ve sonra açılamıyor sürekli redmi ekranı açılıyor sonra tekrar kapanıyor tekrar açılıyor ben elime alıp açmadığım sürece böyle oluyor.Yardım eder misiniz?Telefonum yurtdışı onun da bir etkisi var mıdır?

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Telefon kullanmadığım zamanlarda kendi kendine kapanıyor ve sonra açılamıyor sürekli redmi ekranı açılıyor sonra tekrar kapanıyor tekrar açılıyor ben elime alıp açmadığım sürece böyle oluyor.Yardım eder misiniz?Telefonum yurtdışı onun da bir etkisi var mıdır?
Direk sorununuzun çözümünü söylüyorum hocam donanımsal sorunu yoksa düzelecek bu işlem sonrası
Önce pcye mi flash tool ve cihazınıza uyumlu son sürüm stock rom indirin.
Driverlar kurulu olduğunu düşünerek devam ediyorum. Mi flash toola indirdiğiniz stock romu tanıtın sag orta altta "clean all" seçeneğini işaretli olsun cihazi komple kapatıp ses kısmaya basılı tutarak açın sızı fastboot moduna atacak USB ile pcye başlayın.
Mi flash tool ekranının sag üstte refresh tıklayıp cihazı görünce start yapıp kurulumu başlatın işlem süresi boyunca cihazı USB den ayırmayin.
Cihaz kendi kendine kapatıp ilk aldığınız halde açılacak sorununuz çözülmüş olarak ancak tüm bu işlemler için boot kilidiniZ açık olmalı onuda belirtmek isterim

Oyla:

abvfarid

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Farid
Cihazım
Xiaomi Redmi 9
Konular
12
bendede redmi 9 var kapalı halda şarjda olunca bazen oyle oluyo kendi kendine hep olmuyor nedenini bende bilmiyorum kaç rom yazdım yine aynı.

Oyla:
Üst Alt