Yardım Telefon kendi kendine açılıp kapanıyo ve açıldığında donuyo ardından aynı döngüye dönüyo şarj bitene kadar yardım ederseniz sevinirim...

emiraliagace

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir Ali
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
bilmiyorum numara
Telefon Modeli
xiaomi redmi note 9 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefonumu düşürmeden etmeden tamamen kapattım ve hep açılıp kapandı ve açıldığında beyaz ekran olup telefon saatinin gösterdiği ekranı gösteriyor fakat hiç bişi ellenmiyor ve yeniden açılıp kapanıyo ben her türlü hard reset vs. şeylerini yaptım fakat telefonum 10 gündür aynı tam kapanma olduğu için ne garanti nede telefoncuya götürebildim yardım ederseniz çok müteşekkir olurum iyi günler.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Ses artırma ve güç tuşlarına basılı tutup recovery ekranından formatlamayı deneyin

Oyla:

emiraliagace

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir Ali
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yaptım ama olmuyor

Oyla:

Barış.

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Xioami Redmi 8a
Konular
1
Telefonumu düşürmeden etmeden tamamen kapattım ve hep açılıp kapandı ve açıldığında beyaz ekran olup telefon saatinin gösterdiği ekranı gösteriyor fakat hiç bişi ellenmiyor ve yeniden açılıp kapanıyo ben her türlü hard reset vs. şeylerini yaptım fakat telefonum 10 gündür aynı tam kapanma olduğu için ne garanti nede telefoncuya götürebildim yardım ederseniz çok müteşekkir olurum iyi günler.
selam telefonunda çok az yer kaldıysa yapabilir bende yaşamıştım biraz alan açmayı deneyebilirsin olmazsa bilgilerini kaydedip format atabilirsin

Oyla:
Üst Alt