Soru Telefon Kasması hakkında

cangonulacar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Can
Cihazım
Redmi 6
Konular
22
S.a Telefon her uygulamada kasmalar oluyor hatta 1-2 saniyeliğine donuyor. Note 8 in optimizasyon sıkıntısı var zaten yazılımsal mi değil mi öğrenmek istiyorum donanımsal olabilir mi?

hasanusluoğlu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9 Lite / Mi5s
Konular
31
Yedek alıp, twrp varsa format data, hoksa hard reset atınız

Oyla:

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
telefonunuzda 3rd party uygulama yüklü ise veya telefonun temizleyicisi hariç herhangi bir temizleyici de kasma yapabilir. çok reklam veren bir uygulama da. hard reset olmadıysa format data iş görür diye düşünüyordum ama twrp atınca cihazın garantisi gider mi o konuda fikrim yok.

Oyla:

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
telefonunuzda 3rd party uygulama yüklü ise veya telefonun temizleyicisi hariç herhangi bir temizleyici de kasma yapabilir. çok reklam veren bir uygulama da. hard reset olmadıysa format data iş görür diye düşünüyordum ama twrp atınca cihazın garantisi gider mi o konuda fikrim yok.
TWRP cihazı garantiden çıkarıyor hocam.

Oyla:

omer9035

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ömer
Cihazım
gm5 plus
Konular
3
Arkadaşlar alakası yok kronik sorunlu bu cihaz eşimde de var neler yapmadım her türlü kasıyor Xiaomi işin cilkini çıkardı işlemci güzel arayüz kasıyor kafaları basmiyormu görmüyorlar mı anlamıyorum neyse çözümü söyleyeyim yukleueceksin pixel experience rom yağ gibi akacak telefon takilmanin t sini gormeyeceksin ben öyle yaptım mi9t MIUI 12 vardı mesajlara giriyorsun kasiyon o kameraya girince kesin kasıyor yükledim pixel romu gram takılma kasma görmedim Xiaomi gerçekten işin cilkini cikardi

Oyla:

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Arkadaşlar alakası yok kronik sorunlu bu cihaz eşimde de var neler yapmadım her türlü kasıyor Xiaomi işin cilkini çıkardı işlemci güzel arayüz kasıyor kafaları basmiyormu görmüyorlar mı anlamıyorum neyse çözümü söyleyeyim yukleueceksin pixel experience rom yağ gibi akacak telefon takilmanin t sini gormeyeceksin ben öyle yaptım mi9t MIUI 12 vardı mesajlara giriyorsun kasiyon o kameraya girince kesin kasıyor yükledim pixel romu gram takılma kasma görmedim Xiaomi gerçekten işin cilkini cikardi
Her cihazda aynı sorunlar olmayabilir hocam. Bende eşime almıştım cihazı onun kullanabileceği hale getirdim şuan hiç bir sorun yaşamadan kullanıyor. Cihazda hiç bir kasmaya rastlamadım.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
S.a Telefon her uygulamada kasmalar oluyor hatta 1-2 saniyeliğine donuyor. Note 8 in optimizasyon sıkıntısı var zaten yazılımsal mi değil mi öğrenmek istiyorum donanımsal olabilir mi?
Note 8 de sorun optimizasyon uygulama vs alakası yok belli bir kullanımdan sonra her türlü şişiyor Android 10 bekliyoruz

Oyla:

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Oyla:

omer9035

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ömer
Cihazım
gm5 plus
Konular
3
Koskoca Xiaomi hayvan gibi gözünün onundeki animasyon kasma sorununu çözemedi yazık yani desem ki işlemciden gücü yetmiyor o zaman pixel romda neden kasma yok ya da Samsung'un ekosisteminde mesela pixel roma süper wallpaper yükledim animasyonlu gram kasma olmadan kullanıyorum MIUI 12 de denedim aman Yarabbi telefonu kullanamıyorsun kasmaktan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun cihazın MIUI sisteminde olay bu kadar basit adamlar MIUI 10 dan sonra facia hatalar yapıyorlar görsellik süper ama içi boş

Oyla:
Üst Alt