Sohbet Telefon Kaplama Hakkında

Kaplama yaptırmalı mıyım?

• Evet

Oy: 6 42,9%
  • Hayır

Oy: 1 7,1%
  • Olsa da olur, olmasa da olur

Oy: 7 50,0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Merhaba arkadaşlar, Xioami Mi A1 modelini kullanıyorum. Bu modelde kapak tasarımı metal olduğu için elde durmuyor, kaygan geliyor elime. Bu yüzden ve kılıf kullanmayı da pek sevmediğim için kaplama kullanmayı düşünüyorum. Biraz araştırdım ve aşağıdaki iki modeli buldum:

Kırmızı da güzel duruyor ikisi arasında kararsız kaldım ama mavi rengi daha çok sevdiğim için mavi tercih edebilirim

Ayrıca sizin fikrinizi de almak isterim, ankete katılırsanız sevinirim:)

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Lacivert olsa daha güzel olur bence:)

dds25

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Lenovo K6 Note
Konular
11
Te
Merhaba arkadaşlar, Xioami Mi A1 modelini kullanıyorum. Bu modelde kapak tasarımı metal olduğu için elde durmuyor, kaygan geliyor elime. Bu yüzden ve kılıf kullanmayı da pek sevmediğim için kaplama kullanmayı düşünüyorum. Biraz araştırdım ve aşağıdaki iki modeli buldum:

Kırmızı da güzel duruyor ikisi arasında kararsız kaldım ama mavi rengi daha çok sevdiğim için mavi tercih edebilirim

Ayrıca sizin fikrinizi de almak isterim, ankete katılırsanız sevinirim:)
Telefonunun rengi ne hocam?

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Kılıf kullanmam diyorsanız yaptırılabilir ama kaplama cihazı darbe ve düşmelerden tabiki korumaz.

Utkusahin12

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Mi 6
Konular
27
Şimdi şöyle bir şey var ben mi6 kullanıyorum cam parmak izi bırakıyor diye kaplama yaptırdım AliExpress'ten 1 TL'ye aldım kırmızı renk gayet memnunum Hani fiyat performans çok da bir şey beklemek gerek yok çizilmesin filan istiyorsun kılıfla kullanacaksan yaptır

theformul

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 5
Konular
1
Şimdi şöyle bir şey var ben mi6 kullanıyorum cam parmak izi bırakıyor diye kaplama yaptırdım AliExpress'ten 1 TL'ye aldım kırmızı renk gayet memnunum Hani fiyat performans çok da bir şey beklemek gerek yok çizilmesin filan istiyorsun kılıfla kullanacaksan yaptır

Hocam yazı kurallarına biraz daha dikkat ederseniz anlaşılabilirlik olarak daha iyi olur. Özellikle son cümlede tam olarak ne diyorsunuz anlaşılmıyor bile.

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
siz doğru söylüyorsunuz söyledikleriniz sizin için geçerli yalnız ben konuda zaten belirttim koruyucu kılıf kullanmayacağım için kaplama yaptırmak istiyorum iz bırakma sorun değil benim için telefona pek değer vermem değer vermekten kastım araba gibi bilgisayar gibi alıp sonradan satmayı düşündüğüm birşey değildir telefon bana göre alırım kullanırım bozulana kadar en önemli sebebim söylediğim gibi telefondaki kayma hissinin olmaması gerisi pek önemli değil

Utkusahin12

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Mi 6
Konular
27
Hocam yazı kurallarına biraz daha dikkat ederseniz anlaşılabilirlik olarak daha iyi olur. Özellikle son cümlede tam olarak ne diyorsunuz anlaşılmıyor bile.
Google sesli yazma ile yazmıştım kusuruma bakmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

siz doğru söylüyorsunuz söyledikleriniz sizin için geçerli yalnız ben konuda zaten belirttim koruyucu kılıf kullanmayacağım için kaplama yaptırmak istiyorum iz bırakma sorun değil benim için telefona pek değer vermem değer vermekten kastım araba gibi bilgisayar gibi alıp sonradan satmayı düşündüğüm birşey değildir telefon bana göre alırım kullanırım bozulana kadar en önemli sebebim söylediğim gibi telefondaki kayma hissinin olmaması gerisi pek önemli değil
Ozaman alınabilir AliExpress tavsiye edebilirim Türkiye nazaran çok daha ucuz

Üst Alt