Yardım Telefon Kapatmak için Şifre

AnıLAkgLu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AnıL
Cihazım
mi 6
Konular
51
merhaba xiaomi mi 6 cihazım var ve bu soruyu merak ediyorum.
Telefonu kilit ekranında iken kapatma tuşu ile hiçbir şifre istemeden tamamen kapatabiliyorum.
Soru: Telefonum kayıp,çalıntı durumunda alan kişi kolaylıkla kapatabilir yani google konum bulma gibi şeyler işe yaramaz. Acaba telefonu kapatmak için şifreyi tekrar girme gibi bi güvenlik desteği varmı ?

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
merhaba xiaomi mi 6 cihazım var ve bu soruyu merak ediyorum.
Telefonu kilit ekranında iken kapatma tuşu ile hiçbir şifre istemeden tamamen kapatabiliyorum.
Soru: Telefonum kayıp,çalıntı durumunda alan kişi kolaylıkla kapatabilir yani google konum bulma gibi şeyler işe yaramaz. Acaba telefonu kapatmak için şifreyi tekrar girme gibi bi güvenlik desteği varmı ?
Maalesef öyle bir imkan yok. Root ile bu işlemi sağlayabilirsiniz ancak bu sefer de cihazın kilit tuşuna basılı tutulursa yne cihaza reset atılabilir ve bildiğim kadarıyla bu engellenemez.

Cihaz çalınmasına karşı geri bulmanız değil de verilerinizi kurtarmak amaçlanmıştır. Konumlandırma filan biraz işin hikaye kısmı

Oyla:

AnıLAkgLu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AnıL
Cihazım
mi 6
Konular
51
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Denemedim ama bildiğim kadarıyla Mİ şifresi olmadan telefona hiçbir işlem yapılamıyormuş.(format vs.)

Oyla:
Üst Alt