Sohbet Telefon Kapatılma Olayları

Maksim Gorki

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Steinbeck
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
47
Herkese iyi akşamlar. Yakın arkadaşımın telefonu kapatıldı, seti numarası kopyalanmış vs. dedi. Facebook Çin Pazarı sayfasında da benzer birçok yorum gördüm, bugün bir teknoloji forumunda da aynı durumda olan birçok kişi gördüm. Malum yöntemle açılan telefonları kapatıyorlar tek tek yazmış biri, sizin gözlemleriniz nelerdir? Şahsen yakın arkadaşımda da görünce çok şaşırdım.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Malum işlemin yapıldığı cihazın bir kardeşi daha varsa ne yazık ki iki kardeşten birisi veda ediyor şebeke sinyaline :) Malum işlem, güvenilir kişiler tarafından yapılmalı ve işlem yapılan kodun bir kopyası başkasına ait yada kullanımda olmamalı.

Mesut Aktaş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1

UtkuYunus1997

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
4
Malum İşlem yapılan cihazdaki numaralar başka bir cihazda da kullanıma devam ederse klona düşeneceği için kapanacaktır elbet. İşlemi yapan kişinin güvenilir olması gerekiyor ki böyle durumlar ile karşılaşılmasın. Yapılacak işlemde kendi cihazınızın numaraları ile tamir işlemi gördürün diyeceğim ama sizden alıpta işleme tabii tutacağı numarayı gene başka bir cihazın işlemi için kullanıp, kullanmayacaklarının garantisi yok. Piyasa ne yazık ki temiz insanlarla dolu değil. Bire beş katma derdinde millet. İşini temiz yapabilenlerinide bulabilmek çoğunlukla zor. O yüzden bunlar, işlemi kendimiz yapmadığımız veya işin ehli, dürüst insana denk gelmediğimiz sürece karşılaşacağımız yegane durumlar.

Maksim Gorki

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Steinbeck
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
47
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar, yani sadece seri numarasının başka cihazlarda kullanılması ile ilgili o zaman bu durum. Telefonlar kapanmıyor yani bunun dışında bir nedenle.

Sinan0956

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 9 pro
Meslek
Pastacı
Konular
21
Yok için rahat olsun Xiaomi cıktıgından beri evdeki herkes Xiaomili oldu :D ve evin yeni üyesi Asus rog 3 geliyor şimdi hepsi malum yolla alınıyor gönlün rahat olsun clap~~yn~~

Maksim Gorki

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Steinbeck
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
47
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok için rahat olsun Xiaomi cıktıgından beri evdeki herkes Xiaomili oldu :D ve evin yeni üyesi Asus rog 3 geliyor şimdi hepsi malum yolla alınıyor gönlün rahat olsun clap~~yn~~
Eyvallah hocam, teşekkür ederim.

UtkuYunus1997

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
4
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar, yani sadece seri numarasının başka cihazlarda kullanılması ile ilgili o zaman bu durum. Telefonlar kapanmıyor yani bunun dışında bir nedenle.

Evet o nedenle maalesef. Bilerek veya bilmeyerek aynı numaranın birden farklı cihazlarda da işlem görmesi. Yoksa diğer türlü kapanma gibi bir olaya çevremde de denk gelmedim.

Üst Alt