Yardım Telefon kapanınca açılmaması

Ferhatzc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ferhat
Cihazım
K20pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu 9.8.22
Telefon Modeli
K20 pro
Bootloader Kilidi
Açık
İyi akşamlar hepinize. Ben daha bir kaç gün önce k20 pro aldım herşey güzel çok memnunum ama bir sorunun var tel kapandığında ya da yeniden başlatıldığında döngüye giriyor. Tel açılıyor bir kaç saniye sonra tekrar giriş ekranına dönüyor böyle devam ediyor. Açılıp sonra giriş ekranına tekrar dönüyor. Mi globe yüklü geldi twrpden eu attım romla alakalı bir sorun olabilir diye ama yine aynı değişen birşey yok. Bu sorunu nasıl çözebilirim.

Dentrax

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi K20 Pro
Konular
3
İyi akşamlar hepinize. Ben daha bir kaç gün önce k20 pro aldım herşey güzel çok memnunum ama bir sorunun var tel kapandığında ya da yeniden başlatıldığında döngüye giriyor. Tel açılıyor bir kaç saniye sonra tekrar giriş ekranına dönüyor böyle devam ediyor. Açılıp sonra giriş ekranına tekrar dönüyor. Mi globe yüklü geldi twrpden eu attım romla alakalı bir sorun olabilir diye ama yine aynı değişen birşey yok. Bu sorunu nasıl çözebilirim.

Bende bir kaç gün önce K20 PRO aldım. Büyük ihtimal ROM attıktan sonra Wipe Cache ve Data işlemlerini yapmadın. Beni bu bootloop sorunu Wipe ile çözdüm.

Oyla:

deek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
mi 5 pro
Konular
1
Çok anladığım bişey değil rom yükleme falan sistemde rom var şuan Bi özet geçs3niz bide o şekilde denesem belki ben tam olarak atamamışımdır.

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Oyla:

deek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
mi 5 pro
Konular
1
Bu temizleme işlemlerinden hangisi benim sorunumu halleder peki? Telefon kapanınca yeniden başlatılınca tekrar tekrar giriş ekranına dönüyor çünkü. Ona göre yapayım herşeyin silinip tekrar yüklenmesinde problem yok sadece yüklü rom silinmesin dahili depolamadaki yeter çünkü pc yok sorun yaşarım.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Bu temizleme işlemlerinden hangisi benim sorunumu halleder peki? Telefon kapanınca yeniden başlatılınca tekrar tekrar giriş ekranına dönüyor çünkü. Ona göre yapayım herşeyin silinip tekrar yüklenmesinde problem yok sadece yüklü rom silinmesin dahili depolamadaki yeter çünkü pc yok sorun yaşarım.

Şu an yüklü rom nedir? Linkte ki görsellerden 3.1 olanı yapın yani
Twrp wipe/gelişmiş temizlik kısmından Dalvik ve Cache olan kutucuğu işaretleyip temizleyin ve sonra reboot kısmından system deyip cihazı başlatın

Oyla:

deek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
mi 5 pro
Konular
1
Şu an yüklü rom nedir? Linkte ki görsellerden 3.1 olanı yapın yani
Twrp wipe/gelişmiş temizlik kısmından Dalvik ve Cache olan kutucuğu işaretleyip temizleyin ve sonra reboot kısmından system deyip cihazı başlatın
Eu 9.8.22 yüklü şuan aynı romu atıcam dediğiniz şekilde. Sorun olmaz sanırım.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Eu 9.8.22 yüklü şuan aynı romu atıcam dediğiniz şekilde. Sorun olmaz sanırım.

Rom atmayın dediğim işlemi yapıp bir deneme yapalım

Oyla:

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
24

Öncelikle kullanmış olduğun twrp sürümünü kontrol eder misin? güncel fixli bir versiyonu çıktıysa önce onu yükle. Sonra twrp'den format data / yes yapıp herşeyi sil ve romu telefona atıp yeniden yükle. (format data telefonundaki herşeyi silecektir. bu işlemi yapmadan önce telefonunu yedeklemeyi unutma)

Oyla:
Üst Alt