Yardım Telefon kapandı açılmıyor

Alibyky

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Resmi 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12.5
Telefon Modeli
Redmi 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar yaklaşık 15dk önce Redmi 8 telefonumu masaya koydum ve tekrar aldığımda hiçbir şekilde açılmıyordu şarja taktım açılmadı,parmak izi okuyucu ile denedim olmadı,aux girişini denedim yine olmadı hiçbir şekilde açılmadı güç tuşuna basılı tuttum sadece titredi.safe mod için ses kısma ve güç tuşuna bastım yine ekranda hiçbir ışık olmadı. Kısacası ne denersem deneyeyim ekrana isik gelmedi.cihazim gayet sağlam çalışıyordu masaya koyduktan sonra bozuldu.Sizce sorun nedir ve Nasıl duzeltirim

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
öğrenci
Konular
22
ekranı bozulmuş olabilir. bir telefon servisine götürün. Ama ekranı kontrol etsinler yani ekranın bozuk olduğundan emin olsunlar ona göre işlem yapsınlar. Yüksek ihtimal sorun ekrandadır ama yine de işi sağlama alın.

Oyla:

weepanimuwatcher

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Konular
37
Merhabalar yaklaşık 15dk önce Redmi 8 telefonumu masaya koydum ve tekrar aldığımda hiçbir şekilde açılmıyordu şarja taktım açılmadı,parmak izi okuyucu ile denedim olmadı,aux girişini denedim yine olmadı hiçbir şekilde açılmadı güç tuşuna basılı tuttum sadece titredi.safe mod için ses kısma ve güç tuşuna bastım yine ekranda hiçbir ışık olmadı. Kısacası ne denersem deneyeyim ekrana isik gelmedi.cihazim gayet sağlam çalışıyordu masaya koyduktan sonra bozuldu.Sizce sorun nedir ve Nasıl duzeltirim
bende de aynı telefon var bazen açılıyor kafasına göre bazen sistem çöküyor herhalde içindeki emmc modülü bozulmaya başladı artık

Oyla:
Üst Alt