Yardım Telefon kapalıyken PC telefonu görmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ercankhvc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ercan
Cihazım
Redmi 6A
Konular
24
USB hata ayıklama modu açık. Başka cihaz denedim. Başka port denedim. Başka kablo denedim. Telefona kernel ve root atacaktım sürüm atlattıktan sonra tam kernel ve root atacağım PC telefonu kapalıyken görmemeye başladı. Tüm driverlar yüklü. Sürümü güncelleştirdim güncel. Sadece kapalıyken ve fastboottayken görmüyor onun dışında usb portu kablo vb gayet iyi çalışıyor. Acil yardım lazım çünkü saat 8den beri konu açıyorum yardım edebilen yok. Konumu görmediğiniz için bir konu daha açtım. Lütfen artık bu konuyu görüp yardımcı olun. Konuyu falan taşımayın.

Devilyn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
sirius, diting
Meslek
ceng
Konular
31
Telefon kapalı derken fastboot ve twrp mod dışında zaten pcler kapalı telefonu göremez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam pc değiştirin ben win10 yüklü pc de aynı sıkıntıyı yaşadım win7 li pc ye geçtim romunu indirip flaşla taşıyın muhtemelen sorun çözülür

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
USB hata ayıklama modu açık. Başka cihaz denedim. Başka port denedim. Başka kablo denedim. Telefona kernel ve root atacaktım sürüm atlattıktan sonra tam kernel ve root atacağım PC telefonu kapalıyken görmemeye başladı. Tüm driverlar yüklü. Sürümü güncelleştirdim güncel. Sadece kapalıyken ve fastboottayken görmüyor onun dışında usb portu kablo vb gayet iyi çalışıyor. Acil yardım lazım çünkü saat 8den beri konu açıyorum yardım edebilen yok. Konumu görmediğiniz için bir konu daha açtım. Lütfen artık bu konuyu görüp yardımcı olun. Konuyu falan taşımayın.
Yardım - USB'ye bağladığım cihazı bilgisayar okumuyor bu konuda muhammed540 hocam ve archesm hocam size yardımcı olmaya çalışmış aynı problem için birden fazla konu açmayalım tek konudan devam edelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt