Mod Telefon için mod önerisi (veux)

outemux

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
2
Veux cihaz için TWRP yok. Unofficial stabil çalışan iyi bir TWRP varsa yazabilirsiniz. Root ve ROM önerisi yaparsanız da sevinirim. Bu arada telefon direnç kayıtlı. HyperOS kullanıyorum.

Lexaionist

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunuscan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Grafiker
Konular
98
buradan bakın bir ton romda var.

outemux

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
buradan bakın bir ton romda var.
Hocam, ben cihaza unofficial bir TWRP/OrangeFox kursam brick olma ihtimali var mı? IMEI gider mi? Direnç kaydıyla yapıldı, fastboottan HyperOS kurdum IMEI gitmedi.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Hocam, ben cihaza unofficial bir TWRP/OrangeFox kursam brick olma ihtimali var mı? IMEI gider mi? Direnç kaydıyla yapıldı, fastboottan HyperOS kurdum IMEI gitmedi.
veux cihazda snapdragon işlemci var twrp kurabilirsiniz brick olmaz imei gitmez imei yedeği de alabilirsiniz twrp veya orangefox dan twrp de backup bölümüne girin ve sadece efs seçili olsun yedekleyin sonra telefonun hafızasındaki twrp klasörünü tamamen kopyalayın ve pc de saklayın lazım olursa geri yükleyebilirsiniz

Lexaionist

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunuscan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Grafiker
Konular
98
Direnç kaydıyla yapıldıysa telefonu ayarlardan sıfırlamadığın sürece imei gitmez.

outemux

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
2
Direnç kaydıyla yapıldıysa telefonu ayarlardan sıfırlamadığın sürece imei gitmez.
Hocam ben normal recoveryden wipe all data yaptım yine gitmedi. Ne olursa olsun gitmez deği mi? Fastboottan yükleyeceğim çünkü.

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Njlos78
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
18
Fastboot bağlantısı yaptığınızda MiFlash ile bilgisayardan romu yüklemeden önce MiFlash' ın en alt tarafında en solda bulunan " Cleanall " kutucuğunu işaretlerseniz imei gitmez.

outemux

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
2
Fastboot bağlantısı yaptığınızda MiFlash ile bilgisayardan romu yüklemeden önce MiFlash' ın en alt tarafında en solda bulunan " Cleanall " kutucuğunu işaretlerseniz imei gitmez.
CMD'den atıyorum ben hocam, yine de sağolun.

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Njlos78
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
18
Veux cihaz için TWRP yok. Unofficial stabil çalışan iyi bir TWRP varsa yazabilirsiniz. Root ve ROM önerisi yaparsanız da sevinirim. Bu arada telefon direnç kayıtlı. HyperOS kullanıyorum.
Bir yakınım da Veux kullanıyor. Telefonda şu anda son sürüm a13 HyperOs 1.0.11.0.TKCMIXM kurulu, çok güzel çalışıyor ve sürekli güncelleniyor. Bence official rom kullanmakta fayda var. Daha güvenli oluyor. Tabii ki karar sizindir.

Üst Alt