Yardım Telefon görüşmesinde ahizeye alınca ses gitmiyor

Furkiicann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Note 9 pro
Konular
2
Merhaba herkese, babama note 12 cihaz aldık fakat aldığımızdan beri telefon görüşmesinde ne zaman hoparlöre alsa kendi sesi karşı tarafa gitmiyor. Sim kart eskiydi yeniledik düzelmedi whatsapp üzerinden denedim bir sorun olmuyor ama ne zaman hat üzerinden görüşme yapsa bu sorun tekrarlanıyor çok nadir düzeliyor. Eski telefonunda da aynı sorun olduğu için telefonu değiştirdik bunda da aynı sorun devam etmekte. Neyden kaynaklanıyor olabilir?

Muski

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
RN 12 Pro 4G/5G
Konular
5
Hat ayarlarından kaynaklanabilir. Bunun için telefona başka aynı aboneliğe sahip bir hat takın deneyin. Hatta başka bir turkcell, vodafone hat takarak da deneyin.Numarayı gerekirse başka bir aboneliğe taşıyın.Mutlaka bir çözüm bulunacaktır.

agentmaster47

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uğur
Cihazım
redmi note 8
Konular
3
te
Merhaba herkese, babama note 12 cihaz aldık fakat aldığımızdan beri telefon görüşmesinde ne zaman hoparlöre alsa kendi sesi karşı tarafa gitmiyor. Sim kart eskiydi yeniledik düzelmedi whatsapp üzerinden denedim bir sorun olmuyor ama ne zaman hat üzerinden görüşme yapsa bu sorun tekrarlanıyor çok nadir düzeliyor. Eski telefonunda da aynı sorun olduğu için telefonu değiştirdik bunda da aynı sorun devam etmekte. Neyden kaynaklanıyor olabilir?
lefonun arama uygulamasını değiştirmeyi denedin mi

Üst Alt