Soru Telefon görüşmesi yaparken arka taraftan muzik sesi gelmesi

mstnzl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
7
Merhabalar,
Bugün telefon görusmesi yaparken arka taraftan muzik sesi geliyordu.Karsi taraftan ses duyulmuyordu. Soyle bi durum daha var arama yaparken bekleme sesinde iken ses gelmeye basladi. Telefonu kapatip tekrardan arama yaptigimda ise ayni olay tekrarladi. Birkac dakika sonra kontrol amacli tekrar arkadasimin telefonunu aradigimda dinliyolar vs gibi cumleler soyledikten sonra ses kesildi.internetten biraz arastirdigimda hatlar karisabiliyormus. Acaba telefonum dinleniyor olabilir mi? Telefona herhangi bir casus yazilim yuklenmis olabilir mi? Bunu nasil tespit edebilirim? Bu konuda bilgi sahibi arkadaslarin yardimini bekliyorum.
Teşekkürler.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Çok ilginç, ama sizi dinleseler emin olun haberiniz olmaz. Farklı bir hat takın tekrar deneyiniz . Yine oluyorsa telefonunuzun fabrika ayarlarına dönünüz .

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
İlk defa duydum böyle bir şey format atmayı deneyin isterseniz.

usainefe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
mi 8 lite
Konular
11
Xiaomi telefonlarda arama sesi kayıt edici var onu bir açın ve dikkatlice dinleyin bakalım ben hatların karıştığını hiç görmedim ya da aradığın telefonun mikrofonu çok güçlüdür başka sesleri duyuyorsundur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi telefonlarda arama sesi kayıt edici var onu bir açın ve dikkatlice dinleyin bakalım ben hatların karıştığını hiç görmedim ya da aradığın telefonun mikrofonu çok güçlüdür başka sesleri duyuyorsundur
Güvenlik uygulamasındanda bir güvenlik taramsı yapın

mstnzl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hem antivirus hem anti spy uygulamari ile tarama yaptim bir sorun gorulmedi. Bu olayi yasadiktan 15 dakika sonra sorun olmadi bircok arama yaptim ayni sorun olmadi.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt