Yardım Telefon gelmeden soğudum resmen..

aahmet_celik

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
mi5
Konular
4
Merhabalar, bir konuda yardımınızı rica ediyorum, dün hepsi buradadan mi5 prime aldım, ama daha gelmeden okuduğum bir çok şeyden telefondan şimdiden soğudum, gelir gelmez iade mi edeyim diyorum. Ekran kenarındaki siyah çerçeveye çok taktım mesela şimdiden , bir videoda izlediğim gofret gibi kırılma videosı, kamera çekiminin bir çok yerde kötü olduğunu yazmışlar ve bir çoğu iyi vede sar değeri yüksekmiş, ne dersiniz hiç bulaşmadan gerimi göndereyim? kafam çorba oldu..

Violonist

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Feyyaz
Cihazım
RN 13 pro 5g
Konular
5
Mi5 kullanıcısıyım, Samsung s3, lg nexus 4 ve LG g3 beat telefonlarını kullandım, şu kadarını söyleyebilirim, yazılım olarak kesinlikle on numara telefon, görsel olarak çok beğeniyorum tasarımı güzel yani, ben tavsiye ederim, tabi diğer arkadaşların yorumlarını da dikkate alırsın.

ucrswingman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
muhammet
Cihazım
mi8 se
Konular
7
kardeşim sakın iade falan etme ben kutu gibi lumia 930 kullanıcısıydım. o araştırmaları bende yaptım rahat ol çerçeve çok ince ayrıca koyu renkli arkaplan yapınca kayboluyor görünmüyor bile saglamlık testine gelince :) telefonun kasa metal degil aleminyum.. telefon son derece hafif. bu hafiflik düşmelere olumlu etki eder diye düşünüyorum hafif telefon düşerse daha az zarar görür.. kırılma konusuda normal dediğim gibi arka cam kasa aleminyum bu son derece normal. sar degeri ile ilgili okuduklARIN tamamen yalan çift sim sar degeri yüksek tek sim sar degeri iphoıne 6s ten düşük.. sana tavsiyem ürünü kullan memnun kalacaksın :)

seco.can.can

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
Xiaomi 14 ULTRA
Konular
18
kamera çekimi için inanki fiyatına göre çok çok kaliteli bi cihaz 10 gün oldu alalı süper

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Almadan geri verebilirsin tabikide ama bence ilk önce bir al ve sim takmadan bir kullan cihazı sonra kafana yatmazsa iade edersin ama sim takma

aahmet_celik

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
mi5
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Almadan geri verebilirsin tabikide ama bence ilk önce bir al ve sim takmadan bir kullan cihazı sonra kafana yatmazsa iade edersin ama sim takma

evet buda mantıklı bi seçenek gibi düşünmemiştim böyle, sizin dediğiniz gibi yaptığımda iadede sorun çıkar mı acaba, kutusu açıldığı için?

Üst Alt