Yardım telefon fastbootdan çıkmıyor

mahmutburak33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 11 p
Konular
2
mi flash ile başarılı şekilde rom attım sonra main menü geldi ve reboot system dedim ve fastboot açıldı tekrar power tuşuna basılı tuttuktan sonra mi ekranı geldi ve fastboot yeniden açıldı bunu tekrar tekrar yapıyor çözümü varmıdır

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Modem dosyası ile alakalı diye düşünüyorum ama Emin değilim sorunsuz kurulum sonrası açılmıyor ise modem dosyası veya IMEI repair sorunu vardır

mahmutburak33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 11 p
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben rom atarken yanlışlıkla clean all and lock seçmişim ondan dolayı oluyor nasıl düzelteceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Modem dosyası ile alakalı diye düşünüyorum ama Emin değilim sorunsuz kurulum sonrası açılmıyor ise modem dosyası veya IMEI repair sorunu vardı
lütfen hızlı cevap verebilirmisiniz çok acil de yanlış anlamayın ama

VHOLDY

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
54
ben rom atarken yanlışlıkla clean all and lock seçmişim ondan dolayı oluyor nasıl düzelteceğim

lütfen hızlı cevap verebilirmisiniz çok acil de yanlış anlamayın ama
BL Kilidini Kapattiğiniz için Cihaz hata verdi. Cihaz nedir?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Genel bilgilendirme; Note 10 pro (sweet), mi 11 lite (courbet) , note 12 (tapas) poco m3 ve redmi 9t modelleri harici cihazlara kafanıza göre modem yüklemeyin, modem yükle tavsiyesi vermeyin. Bazı cihazlarda basit gibi görünen bu modem yükleme işlemi finalde işlemci değişimi ile sonuçlanmak ta, bazı cihazlarda ise jtag ile tamire kadar gitmektedir.

Redmi note 11 pro tgdeuxm
Modem yükleme falan yok o modelde hocam. Yazılım yükleme + imei işlemi yapılmadan açılmaz. İstersez güvendiğiniz telefoncu varsa götürün yaptırın. Yoksa da biz uzak bağlantı ile tamirini gerçekleştiririz.

mahmutburak33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 11 p
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genel bilgilendirme; Note 10 pro (sweet), mi 11 lite (courbet) , note 12 (tapas) poco m3 ve redmi 9t modelleri harici cihazlara kafanıza göre modem yüklemeyin, modem yükle tavsiyesi vermeyin. Bazı cihazlarda basit gibi görünen bu modem yükleme işlemi finalde işlemci değişimi ile sonuçlanmak ta, bazı cihazlarda ise jtag ile tamire kadar gitmektedir.

Modem yükleme falan yok o modelde hocam. Yazılım yükleme + imei işlemi yapılmadan açılmaz. İstersez güvendiğiniz telefoncu varsa götürün yaptırın. Yoksa da biz uzak bağlantı ile tamirini gerçekleştiririz.
Ücretlimi

Üst Alt