- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Poco X3 NFC
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- custom.eu 14.0.8
- Telefon Modeli
- xiaomi 12T pro
- Bootloader Kilidi
- Açık
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var, lütfen bakıp geçmeyin( az çok rom , root işlerinden anlayan birisiyim ilk defa bu sorunla karşılaştım ve çözümünü bulamadım. telefona rom atmak için fastboot romu açtım ( daha önceden atmışlığım vardı ve enson 1 ay önce atmıştım fastboot moddan) fakat telefonu hiçbirşekilde pc görmedi aygıt yöneticisin de bile yok hiç bir uyarı, tepki gözükmüyor , önce twrp sürümü eskidir diye güncelleyeyim dedim açıkçası biraz fazla karıştırdım twrpyi ve telefonda twrp dahil tüm sistemi sildim yanlışlıkla. ve artık telefon fastboot moddan çıkmıyor. pc de görmüyor zaten fastboot modda öyle m#l gibi kaldım açıkçası. 3 addet orjinal kabloyla denedim telefon kapalıyken telefonu pc ye bağlıyorum ve telefon otomatik açılıp fastboot moda giriyor yani algılıyor ama pc de hiçbir tepki yok. ( lütfen driverlar adbler eksik veya yanlış demeyin önceden çok kez rom attım ve tüm driverları güncelledim yine görmüyor yine görmüyor) lütfen yardım edin ücretli ücretsiz hiç farketmez lüfen