Yardım Telefon Fastboot ekranında kaldı

sallababuş

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
RedMi Note 4
Konular
1
Merhabalar,

Şu anda ekran görüntüsü atamıyorum ama demek istediğim anlaşılmıştır. Telefonum yoktu. Babam da kendi RedMi Note4 model telefonunu banaverdi başka bir telefona geçti diye. Fabrika ayarlarına geri döndürmek istedim. Sarjı %45 falandı o yüzden gönlüm rahattı ama telefonun şarjı sanırım yaparken bitti. Baktım %0 kırmızı yanıyor falan. Neyse açayım dedim 2-3 kere resledi ben de ses kısma + power yaptım ve Fastbootta kilitli kaldı. Uzun süre güç tuşuna falan da bassam tepki vermiyor. Deneyimli değilim karışık işlerden çok anlamam. Telefıncuya da boşuna para bayılmak istemiyorum açıkcası. Burada deneyimli ve yetkili kişiler varmış. El atabilir misiniz?

Şu anda sarjdan çıkarttım ki bu ekrandan illa ki batarya bitince çıkıp kapanacak. Onun dışında sizlerden cevap gelmeden bilinçsiz hareket etmek istemiyorum. Teşekkürler, iyi forumlar.

sallababuş

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
RedMi Note 4
Konular
1
Konu öyle havada kalmış gibi oldu ama kusura kalmayın gencolar. Sarjı bitti tamamen sonra şarj makinesine taktım geri. Yine açmıyordu telefonu ve resliyordu sürekli. Sonra usb kablosunu adaptör yerine laptopa taktım ne hikmetse açtı telefonu hatasız bir şekilde :D Konu çözüldü. İyi sabahlar

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Konu öyle havada kalmış gibi oldu ama kusura kalmayın gencolar. Sarjı bitti tamamen sonra şarj makinesine taktım geri. Yine açmıyordu telefonu ve resliyordu sürekli. Sonra usb kablosunu adaptör yerine laptopa taktım ne hikmetse açtı telefonu hatasız bir şekilde :D Konu çözüldü. İyi sabahlar

Açılmasına sevindim hocam. Teknik olarak açılmasaydı önce recovery izerinden formatlayacsktık yine olmadı fastboot üzerinden eğer bootloaderiniz açıksa rom yükleyecektik. Bazı durumlarda şansınız yaver gidebiliyor.

Tapatalk kullanarak Uzaydan gönderildi