Çözüldü telefon eng romda kaldı

yusufkarakan58

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
xiaomi note 8 p
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
eng room
Telefon Modeli
xiaomi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Telefonuma imei repair işlemi yapacakken cmd de bi sıkıntı çıktı minimal adb fastboot da indridim onda da telefona bağlanamıyorum çince bir şekilde kaldı telefon yardımcı olursanız sevinirim

erdincyarar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
sempanze
Cihazım
Mi Note 9 Pro
Meslek
Yazılım Destek Uzm
Konular
12
Telefonuma imei repair işlemi yapacakken cmd de bi sıkıntı çıktı minimal adb fastboot da indridim onda da telefona bağlanamıyorum çince bir şekilde kaldı telefon yardımcı olursanız sevinirim
En kestirme yolu xioami tool v2 indirip yeni rom atman olucak hocam program romu otomatik bulup istediğiniz romu seçin ve yükleyin.

2. Yol olarak mi flash ile de rom atabilirsiniz ama clean and lock yapmayın sadece clean all yapın yoksa sadece çin romu kurarsınız.

Oyla:

yusufkarakan58

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
xiaomi note 8 p
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam sıkıntı şu bilgisayar telefonu görmüyor usb hata ayıklaması açık değil gibi telefonu bilgisayara bağlayınca telefonda çıkan dosya aktarma menüsünde de tüm çin yazılar inaktif

Son düzenleme:
Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Bu diğerlerinin anlattıklarına gerek yok.Eng rom preloader içerir.Yetkili hesap olmadan telefonu kapatarak rom atabilirsiniz.

Oyla: Çözüm
Üst Alt