Yardım Telefon ekranını tv ekranına yansıtma (screen mirroring)

mustafa81

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mustafa
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
1
Redmi 5 Plus marka telefon aldım.Var olan bazı özellikleirn çalışmadığını fark ettim.
1-Telefon ekranını tv ekranına yansıtma (screen mirroring)
Samsung marka bir televizyon kullanmaktayım tv ve telefonun ortak wifi ağına bağladıktan sonra tv ve telefonu eşleştirme yapmaktayım fakat bağlanma sırasında otomatik olarak bağlantıdan kopmaktadır.Telefonun Ayarlar =>Ağ =>Daha fazla=>Kablosuz ekran menülerinden tv ye bağlanmaktayım fakat bir kaç sn sonra bağlantı kaybolmaktadır.
2-Onay mesajları sorunu
Telefona yüklü uygulamalarda (banka vs) giriş için mesaj yoluyla gelen otomatik onaylama kodları çalıştırılan programa otomatik olarak eklenmemektedir.

Ben telefonun bu özelliklerinin çalışmayacağını hiç tahmin etmemiştim. Aldım pişman oldum. Konuyu yeniden Hortlatmamın sebebi belki güncel bir çözüm bulunmuştur diye

betlisli

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan kara
Cihazım
red mi 3s
Konular
24
Banka vs otomatik msj atmasi için banka uygulamalarindaki tüm izin isteklerine izin vermelisiniz. Muhtemelen msjlara erişim ile ilgili izinleri kapatmissindir.bende otomatik atıyor şifreleri

Oyla:

mustafa81

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mustafa
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Banka vs otomatik msj atmasi için banka uygulamalarindaki tüm izin isteklerine izin vermelisiniz. Muhtemelen msjlara erişim ile ilgili izinleri kapatmissindir.bende otomatik atıyor şifreleri
Uygulama izinleri açık , yinede açıp kapattım olmadı.

Oyla:

murathanouz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murathan
Cihazım
MEG7 Redmi5
Konular
23
Galeri ve video progrlarindaki dlna ve projeksiyon yansitmada calismiyor. Telefonu denemeden guncelleme yayinliyorlar.

Oyla:
Üst Alt