Yardım Telefon Ekranını Pc Yasıtma

ferdigoren

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferdi
Cihazım
Xiaomi 8 Lite
Meslek
Grafik & Kurgu
Konular
21
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Kararlı 10.2
Telefon Modeli
Mi 8 Lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar, telefon ekranı usb yada wifi üzerine aktarmamız mümkün mü acaba bir kaç program denedim ama istediğim performansı alamadım. Yani atıyorum uygulama yada herhangi bir oyunu pc üzerinden tam ekran oynatacak bir program biliyor musunuz?

askadisko

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Halil
Cihazım
Xiaomi Redmi 4x
Konular
1
Air Droid diye program var hocam hem pc ye hem telefona kuruyorsunuz ancak senkronizasyon sorunları olabiliyor belki internetten kaynaklı ben yaşamışımdır bilemiyorum yurtta kalıyorum ben.

Oyla:

ferdigoren

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferdi
Cihazım
Xiaomi 8 Lite
Meslek
Grafik & Kurgu
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Air Droid diye program var hocam hem pc ye hem telefona kuruyorsunuz ancak senkronizasyon sorunları olabiliyor belki internetten kaynaklı ben yaşamışımdır bilemiyorum yurtta kalıyorum ben.
Eve geçince bakayım o zaman, bende 11 mbps download 0.90 mbps update alıyorum tek kullanıyorum. bakacağım buna

Oyla:

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
TeamViewer kullanarak ses ve görüntü yansıtabilirsiniz, hatta uzaktan kontrol de edebilirsiniz. Bu aşamada aynı ağda olduğunuz için 0.90 Mbps upload'ı değil max modeminizin kaldıracağı uploadı ve download'ı edecektir. Ancak uzaktan bağlanacaksanız 0.90 Mbps upload geçerli olacaktır.

Oyla:

ferdigoren

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferdi
Cihazım
Xiaomi 8 Lite
Meslek
Grafik & Kurgu
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TeamViewer kullanarak ses ve görüntü yansıtabilirsiniz, hatta uzaktan kontrol de edebilirsiniz. Bu aşamada aynı ağda olduğunuz için 0.90 Mbps upload'ı değil max modeminizin kaldıracağı uploadı ve download'ı edecektir. Ancak uzaktan bağlanacaksanız 0.90 Mbps upload geçerli olacaktır.
Yok hocam aslında benim düşüncem mobil pubg yi pcde oynamak. Tencent Gaming yüklü ama pc de belli bir süre sonra takılma kasmalar oluyor. telefonu sunucu mantığı ile kullanıp o şekilde oynamak istiyorum. Son zamanlarda öyle servisler çıktı ya duymuşunuzdur sizde illa bende omantıkla pcye yansıtmak istiyorum. Wifi üzerinden değil de kablo üzerinden daha fazla performans alacağım konusu bana daha sıcak mantıklı geliyor

Oyla:

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Yok hocam aslında benim düşüncem mobil pubg yi pcde oynamak. Tencent Gaming yüklü ama pc de belli bir süre sonra takılma kasmalar oluyor. telefonu sunucu mantığı ile kullanıp o şekilde oynamak istiyorum. Son zamanlarda öyle servisler çıktı ya duymuşunuzdur sizde illa bende omantıkla pcye yansıtmak istiyorum. Wifi üzerinden değil de kablo üzerinden daha fazla performans alacağım konusu bana daha sıcak mantıklı geliyor
Kablo üzerinden nasıl ekran yansıtabiliriz açıkçası bir bilgim yok, demek istediğinizi anladım hocam. angel~~

Oyla:

ebmk17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi max
Konular
46
Merhaba arkadaşlar, telefon ekranı usb yada wifi üzerine aktarmamız mümkün mü acaba bir kaç program denedim ama istediğim performansı alamadım. Yani atıyorum uygulama yada herhangi bir oyunu pc üzerinden tam ekran oynatacak bir program biliyor musunuz?
Hepsini deneyen olarak mobizen i tek geçerim

Oyla:
Üst Alt