Yardım telefon ekranı sıcakta çalışmıyor

fatihtosun

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
fatih
Cihazım
mi9t
Konular
1
merhaba.
xiaomi m9t telefonum sıcakta ekranı ekran gelmiyor.arka planda herşey çalışıyor ama ekran yok. Telefonu buzluğa koyunca telefonun ekranı geliyor. tuş kilidini kapattıktan sonra yine ekran gidiyor. tuş kilidi kapanmadan ekranda hiç bir sorun yok. sorun ekranda mı acaba yoksa parçasında mı bir sıkıntı var?

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15
merhaba.
xiaomi m9t telefonum sıcakta ekranı ekran gelmiyor.arka planda herşey çalışıyor ama ekran yok. Telefonu buzluğa koyunca telefonun ekranı geliyor. tuş kilidini kapattıktan sonra yine ekran gidiyor. tuş kilidi kapanmadan ekranda hiç bir sorun yok. sorun ekranda mı acaba yoksa parçasında mı bir sıkıntı var?
Size önerim buzluk konusunda olucak sakın buzluğa koymayın sağlam telefonu bozarsınız hocam garantiliyse gönderin garantiye değilse eğer sağlam bir telefoncu bulmanızı öneririm ama kesin bir şey var ki o da buzluğa koyulan telefon çöp olarak dönüyor tecrübeyle sabit

fatihtosun

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
fatih
Cihazım
mi9t
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefonun ekranı gelince telefonu kapattım 1 gün kapalı kaldı ve düzeldi . aslında batarya yı tam bitirin ve kendi kapansın daha garanti oluyor. tam bataryayı bvitirdikten sonra bir daha o sorunla karşılaşmadım bitsin 1 gün 2 gün kullanma kapalı klasın 2 gün sonra tak şarja dolunca aç

Üst Alt