Yardım Telefon Dustukten Sonra

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
Salam. 2 yildir sorunsuz kullandigim mi6 telefonum bugun elimden dustu. Suanda Wi-Fi acilmiyor. Acma tusuna basiyorum yine kapatiyor, ayrica mobil veri de cok yavas calisiyor. Sanirim dusme sonrasi anten kisminda bi sorun oldu. :( Formatladim durum ayni. Var mi onerisi olan.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Salam. 2 yildir sorunsuz kullandigim mi6 telefonum bugun elimden dustu. Suanda Wi-Fi acilmiyor. Acma tusuna basiyorum yine kapatiyor, ayrica mobil veri de cok yavas calisiyor. Sanirim dusme sonrasi anten kisminda bi sorun oldu. :( Formatladim durum ayni. Var mi onerisi olan.
Hocam geçmiş olsun. Anten bağlantıları gevşemiş olabilir, inşallah öyledir gereksiz masraf çıkarmaz giggle~~ Anakartta sorun oluşursa gereksiz masraf olur. Hocam garanti yok ise cihazın içini acıp kontrol edebilirsiniz. YouTube da nasıl yapılacağına dair videolar var.

Oyla:

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam geçmiş olsun. Anten bağlantıları gevşemiş olabilir, inşallah öyledir gereksiz masraf çıkarmaz giggle~~ Anakartta sorun oluşursa gereksiz masraf olur. Hocam garanti yok ise cihazın içini acıp kontrol edebilirsiniz. YouTube da nasıl yapılacağına dair videolar var.
Teşekkür ederim. Şuanda mobil veri çalışıyor sadece wifi açılmıyor.
Arka kapak söküldükten sonra neyle yapıştırmalıyım?

Oyla:

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Az önce tamir kiti sipariş ettim. Kapak yapıştırıcı ile birlikte clap~~. Format, root ve rom hastalığından sonra bu işe de el atcaz bakalım. İnşalla bu da bağımlılık yapmaz. :D

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Az önce tamir kiti sipariş ettim. Kapak yapıştırıcı ile birlikte clap~~. Format, root ve rom hastalığından sonra bu işe de el atcaz bakalım. İnşalla bu da bağımlılık yapmaz. :D
Hocam ben fön makinesi ile acıp kapatıyorum :) büyük ihtimalle zararlı ama elimdeki malzeme bu

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Bağımlılık yapar hocam, heleki birde ilginiz varsa mübtelası olursunuz. giggle~~

Oyla:
Üst Alt