Çözüldü Telefon durduk yere dıdıt diye ses veriyor

mrscayer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kerim
Cihazım
Mi9t
Konular
2
Merhaba telefon mi9t arabada aux bağlıyken telefon ara ara dıdıt diye ses veriyor. Normal kullanımda ses hiç duymadım. 2 gün öncesine kadar böyle bir ses yoktu yeni ortaya çıktı neyden olabilir?

Çözüm
Bende benzer bir sorun oldu hocam ben NFC özelliğini açık unutmuşum bir hafta boyunca cüzdana falan yaklaşınca NFC ses çıkarıyordu, deneyebilirsiniz isterseniz. Sizinki kulaklık kaynaklı gibi duruyor ama en azından bir seçenek elenmiş olur.

mrscayer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kerim
Cihazım
Mi9t
Konular
2
ben her rom kurulumunda direk nfc kaparım bildirim panelindede olmaz. ama arabada cüzdanın üstüne koyarım genelde telefonu :D acaba uzun bi süre bende mi açık gezdim bi programa yetki verdikten sonra :) yarın deneyim merak ettim.
Hocam ben kredi kartını evde unutunca mobil temassız için açmıştım açık kalmış 2 gündür kafayı yiyecektim ses geliyor diye meğerse nfc yüzündenmiş

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Hocam ben kredi kartını evde unutunca mobil temassız için açmıştım açık kalmış 2 gündür kafayı yiyecektim ses geliyor diye meğerse nfc yüzündenmiş
yüklenen uygulamalar açtı ise bende de farketmemişimdir. çünkü nfc hiç kullanmadım ne işe yarar bilmem bile :D yüklediğim bişey izin istersen aynı zamanda açmış ise benimde öyle bişi olmuş olabilir. 3 tane kart var temassız özellikte olanda var. merak ediyodum ama rahatsız edecek kadar çok olmadığı için araştırmamıştım başlığı görünce ilgimi çekti :)

edit: evet nfc sesi denedim bende

Son düzenleme:
Oyla:

Astronot

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 9T
Konular
14
NFC özelliğim açık, kullanıyorum. Temassız özellikli kredi kartına yaklaştırıp okutur gibi yaptım. Ne ses var ne işlem bildirimi vs...
Sizin telefonlarda temassız karttan çekim yapan hack uygulaması olmasın?

Mi 9T'den Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Hocam eğer ses çıkmıyorsa sizde sıkıntı var.Soyle yapın sim kartın oraya yaklaştırın ve sessizdeyse telefonu sessizden çıkarın.Cevabinizi bekliyorum
NFC özelliğim açık, kullanıyorum. Temassız özellikli kredi kartına yaklaştırıp okutur gibi yaptım. Ne ses var ne işlem bildirimi vs...
Sizin telefonlarda temassız karttan çekim yapan hack uygulaması olmasın?

Oyla:

Astronot

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 9T
Konular
14
NFC temassız ödemeyi kullanıyorum, sesli görüntülü bildirim alıyorum. Yani nfc çalışırken sıkıntı yok.

Oyla:
Üst Alt