Sohbet Telefon CPU kasıyor fazladan 1.2 ısınıyor?

tolgauraz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Redmi note 8
Konular
24
CPU uygulaması ile denediğimde otomatik men 2 dk sonra açılıyor 39 dereceden 40.42 arası oluyor CPU illa o programları silmemmi gerek kapatması yokmu teşekürler?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arka plan uygulamalari nasıl kapanıyor kalıcı olaraktan?

Yandex browser cepte teb face tune2 İstanbul kart kocaeli ekomobil candy selfie lite Excel ininal b612 cafe Akbank Albaraka beat plus goller cepte argo gibi uygulamalar kasıyor Muş telefonumu sakin ol deyince CPU soğutucu dan 40.7 den 37.9 oluyor 2 dk sonra otomatik açılıyor arka plan uygulamaları kalıcı kapatmak istiyorum açacağım zaten kendi açılsın istiyorum o nasıl olacak

TheHavari

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Kara
Cihazım
Mi Mix 2
Meslek
Teknisyen
Konular
1
CPU uygulaması ile denediğimde otomatik men 2 dk sonra açılıyor 39 dereceden 40.42 arası oluyor CPU illa o programları silmemmi gerek kapatması yokmu teşekürler?

Arka plan uygulamalari nasıl kapanıyor kalıcı olaraktan?

Arkaplan uygulamaları;

Ayarlar/Uygulamalar/Uygulamaları yönet yolunu izleyip Kapatmak istediğiniz Uygulamaya tıklayın ardından pil tasarrufuna tıklayarak Arka Plan Etkinliğini Kısıtla seçeneğini seçin, geri gelip Otomatik başlatma seçeneğini kapatın

tolgauraz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Redmi note 8
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Format hard reset denenmiştir CPU kasmıyor o zaman ama telefona illa o uygulamaları yüklememk ekmi lazım çözüm bulamadım

Arkaplan uygulamaları;

Ayarlar/Uygulamalar/Uygulamaları yönet yolunu izleyip Kapatmak istediğiniz Uygulamaya tıklayın ardından pil tasarrufuna tıklayarak Arka Plan Etkinliğini Kısıtla seçeneğini seçin, geri gelip Otomatik başlatma seçeneğini kapatın
Teşekürler hocam bi deneyeyim

TheHavari

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Kara
Cihazım
Mi Mix 2
Meslek
Teknisyen
Konular
1
Format hard reset denenmiştir CPU kasmıyor o zaman ama telefona illa o uygulamaları yüklememk ekmi lazım çözüm bulamadım

Teşekürler hocam bi deneyeyim

Yalnız whatsapp, instagram gibi mesaj ve bildirim almak isteyeceğiniz uygulamaların arka plan etkinliğini kısıtlarsanız bildirimler sekteye uğrayabilir

tolgauraz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Redmi note 8
Konular
24
Arkaplan uygulamaları;

Kısıtla dedim ama CPU ugukmaasinda hala su uygulamalar ısıtıyor diye ordan niy düşmedi onu anlamadım hocam ?

Yalnız whatsapp, instagram gibi mesaj ve bildirim almak isteyeceğiniz uygulamaların arka plan etkinliğini kısıtlarsanız bildirimler sekteye uğrayabilir
Bildirim sekte ne oluyor

Kapattığım cpu kasıyor diye aynı uygulamalar listede çıkıyor yanlış mı yaptım

Son düzenleme:

TheHavari

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Kara
Cihazım
Mi Mix 2
Meslek
Teknisyen
Konular
1
Kısıtla dedim ama CPU ugukmaasinda hala su uygulamalar ısıtıyor diye ordan niy düşmedi onu anlamadım hocam ?

Bildirim sekte ne oluyor

Kapattığım cpu kasıyor diye aynı uygulamalar listede çıkıyor yanlış mı yaptım

Arka plan etkinliğini kısıtladığınız Uygulamalar da bildirim alamama sorunu yaşarsınız demek istedim sekte derken, bahsettiğiniz uygulama nedir bilmiyorum ama Ayarlar/Pil&Performans yolunu izleyip sağ üstten çarka dokunun en altta uygulama pil tasarrufu yazan yere tıklayın orada uyuyan uygulamaları göreceksiniz. Ayrıca cihazınızın performansı değişmiş mi bunu gözlemleyin.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Cihazın BL kilidi açık ise uygulamarın önyüklemesini kapatabilirsiniz. Böylelikle siz başlatana dek uygulamalar derin uykuda kalır, ram ve pilden de tasarruf sağlarsınız.

tolgauraz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Redmi note 8
Konular
24
Arka plan etkinliğini kısıtladığınız Uygulamalar da bildirim alamama sorunu yaşarsınız demek istedim sekte derken, bahsettiğiniz uygulama nedir bilmiyorum ama Ayarlar/Pil&Performans yolunu izleyip sağ üstten çarka dokunun en altta uygulama pil tasarrufu yazan yere tıklayın orada uyuyan uygulamaları göreceksiniz. Ayrıca cihazınızın performansı değişmiş mi bunu gözlemleyin.
O üsteki çarkı bulamadım

tolgauraz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Redmi note 8
Konular
24
Güvenlik uygulamasına girin, Araçlara tıklayın ve pil ayarlarına tıklayın
Tamam buldum onu ama 10 kısıtlanmış uygulama diyor buraya kadar tamam şimdi 4.5 tane farklı uygulama denedim ama aynı uygulamalar ısıtıyor diyor onlar çalışmadığı halde neden düşüş olmamış

Üst Alt