Yardım Telefon çok kasıyor

Sen 123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih Byrktr
Cihazım
Redmi note 7
Konular
101
Pubg çok donuyor. Telefon çok ısınıyor ve kasiyor
Neden olabilir

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
Güncelleme ile alakalı diye tahmin ediyorum benim Cihazım da da kasıyor , rn4 ve note 6 pro da da aynı sorunu gördüm yani oyuna güncelleme gelmesi lazım

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Bu sorunların sebebi oyunun optimizasyonu kötü oyuna bi güncelleme getirip berbat ediyolar. pubg hile koruma yazılımıda donanım kaynaklarını sömürüyor.
başka bi örnekte bilgisayar oyunları crack koruması için denuvo sistemi kullanıyor normalde 70 fps alacağınız oyundan 40-45 fps alıyosunuz bu yüzden.

Masat4242

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Masat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
3
Hocam kullandığınız rom ile alakalı olabilir. Stcoktayken kasıyordu oynanmaz hale geliyordu telefonun kilidini açıp rom atarak düzeltebilirsiniz
Şuan lineage Os romundayım şuan kasma donma olmadan ve özellikle cihaz ısınmadan oynayabiliyorum

Erdinç A

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdinç Avcı
Cihazım
Redmi note 7
Konular
4
Hocam kullandığınız rom ile alakalı olabilir. Stcoktayken kasıyordu oynanmaz hale geliyordu telefonun kilidini açıp rom atarak düzeltebilirsiniz
Şuan lineage Os romundayım şuan kasma donma olmadan ve özellikle cihaz ısınmadan oynayabiliyorum
Hocam lineage os romdayım bende çok akıcı bir şekilde kullanıyorum ekran parlaklığı MIUI Roma göre çok düşük sizde de bu şekilde mi

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Hocam lineage os romdayım bende çok akıcı bir şekilde kullanıyorum ekran parlaklığı MIUI Roma göre çok düşük sizde de bu şekilde mi
Bende de pixel experience romu yüklü aynı şeyden muzdaribiz ekranı görmem için en az %30 açmam gerekiyor

Erdinç A

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdinç Avcı
Cihazım
Redmi note 7
Konular
4
Bende de pixel experience romu yüklü aynı şeyden muzdaribiz ekranı görmem için en az %30 açmam gerekiyor
Aynen hocam çok aosp rom denedim hepsinde aynı neden bu şekilde bilemiyorum gün ışığında ekran hiç görünmüyor otomatik parlaklık açık iken cihaz full parlaklığa alıyor hayalet ekran olacak diye korkuyorum

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Aynen hocam çok aosp rom denedim hepsinde aynı neden bu şekilde bilemiyorum gün ışığında ekran hiç görünmüyor otomatik parlaklık açık iken cihaz full parlaklığa alıyor hayalet ekran olacak diye korkuyorum
Hmm valla hocam bende bilemiyorum bunun çaresini bilen var mıdır acaba yoksa rom aşırı derecede akıcı telefonda gram kasma yok

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353