Hocam lineage os romdayım bende çok akıcı bir şekilde kullanıyorum ekran parlaklığı MIUI Roma göre çok düşük sizde de bu şekilde miHocam kullandığınız rom ile alakalı olabilir. Stcoktayken kasıyordu oynanmaz hale geliyordu telefonun kilidini açıp rom atarak düzeltebilirsiniz
Şuan lineage Os romundayım şuan kasma donma olmadan ve özellikle cihaz ısınmadan oynayabiliyorum
Bende de pixel experience romu yüklü aynı şeyden muzdaribiz ekranı görmem için en az %30 açmam gerekiyorHocam lineage os romdayım bende çok akıcı bir şekilde kullanıyorum ekran parlaklığı MIUI Roma göre çok düşük sizde de bu şekilde mi
Aynen hocam çok aosp rom denedim hepsinde aynı neden bu şekilde bilemiyorum gün ışığında ekran hiç görünmüyor otomatik parlaklık açık iken cihaz full parlaklığa alıyor hayalet ekran olacak diye korkuyorumBende de pixel experience romu yüklü aynı şeyden muzdaribiz ekranı görmem için en az %30 açmam gerekiyor
Hmm valla hocam bende bilemiyorum bunun çaresini bilen var mıdır acaba yoksa rom aşırı derecede akıcı telefonda gram kasma yokAynen hocam çok aosp rom denedim hepsinde aynı neden bu şekilde bilemiyorum gün ışığında ekran hiç görünmüyor otomatik parlaklık açık iken cihaz full parlaklığa alıyor hayalet ekran olacak diye korkuyorum