- Adım
- soner
- Cihazım
- mi note 10 lite
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- V12.5.3.0.RFNMIXM
- Telefon Modeli
- mi note 10 lite
- Bootloader Kilidi
- Açık
abilerim merhaba şimdiden okuyan, okuyup yardım etme zahmetine katlanan herkese çok teşekkür ederim
abim askere giderken bana (eu rom V12.5.3.0.RFNMIXM) yüklü (mi note 10 lite) cihazını bırakmıştı
ben video izleyerek acaba güncelleyebilir miyim diye düşündüm ve izlediğim youtube videoları aracılığıyla
videoda anlatılan gibi yapmaya çalıştım fakat flashlama işlemi bir türlü bitmek bilmedi, elapsa 1000lere kadar geldi ama yine de sonlanmadı ben de kapattım
şu an cihazı açmaya çalıştığımda bu ekranda kalıyor
ses açma güç tuşuna basıp bu menüden wipe format data reboot system yapıyor bir şey değişmiyor yine mi logosunda kalıyor
lütfen telefonu bozmuş olmayayım
abim askere giderken bana (eu rom V12.5.3.0.RFNMIXM) yüklü (mi note 10 lite) cihazını bırakmıştı
ben video izleyerek acaba güncelleyebilir miyim diye düşündüm ve izlediğim youtube videoları aracılığıyla
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu siteden eea (V13.0.6.0.SFNEUXM)romunu kurmaya çalıştım
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
videoda anlatılan gibi yapmaya çalıştım fakat flashlama işlemi bir türlü bitmek bilmedi, elapsa 1000lere kadar geldi ama yine de sonlanmadı ben de kapattım
şu an cihazı açmaya çalıştığımda bu ekranda kalıyor
ses açma güç tuşuna basıp bu menüden wipe format data reboot system yapıyor bir şey değişmiyor yine mi logosunda kalıyor
lütfen telefonu bozmuş olmayayım