Yardım Telefon bozuldu

ubeonur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
1
Telefon Modeli
xiaomı mi 2 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
bu sıkıntıyı daha önce de yapmıştı 2 kere durduk yere hiç tepki vermedi tuşuna bastım açılmadı başka telefondan aradım tepki vermedi 10 15 dk sonra kendiliğinden yaptığım tüm şeyler hızlıca oldu. 3 saat önce gene aynı sıkıntı oldu telefon hiç bir şeye tepki vermedi.şu anda telefom hattı da algılamıyor hiç tepki vermiyor bilgisayara bağladığım da bilgisayar teli bile görmedi.telefonum nasıl kendine gelir öğrenciyim param az teledoncuya götürmek pahalıya patlıyacak çözüm önerilerinizi alabilir miyim

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Hocam sorun yazılımsal değil onu söyleyeyim açma kapatma tuşuna tepki vermiyor ise donanımsal sorun vardır neyden kaynaklı ona birşey diyemem sonuçta kapalı kutu açılıp bakılması lazım nem alıp oksitlenme yapmış olabilir belki de kesin bir şey diyemiyorum kısacası cihaz illaki servise gidecek başka çıkarı yok

Oyla:

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
Hocam sorun yazılımsal değil onu söyleyeyim açma kapatma tuşuna tepki vermiyor ise donanımsal sorun vardır neyden kaynaklı ona birşey diyemem sonuçta kapalı kutu açılıp bakılması lazım nem alıp oksitlenme yapmış olabilir belki de kesin bir şey diyemiyorum kısacası cihaz illaki servise gidecek başka çıkarı yok
Sorun yazılımsal olabilir. Galerideyken mi clouddan indirme yapıyor ve indirme yaparken telefon çok hantallaşıyor, ses tuşları kapatma tuşu birkaç dakika işlemediği olabiliyor.

Oyla:
Üst Alt