Yardım Telefon bilgiseyarda görünmüyor

yusufi0619

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 9t
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.0.9
Telefon Modeli
Mi 9t
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba benim mi 9t cihazım var imeisi yok ben telefoncuya gittiğimde telefonu bilgiseyar görmüyor diyodu 6 tane telefoncuya gittim hepsinde telefonu bilgisayar görmüyor demişlerdi eve geldiğimde evde denedim kendim gördüm gerçekten görmüyor bilgiseyarda tanınmayan usb ve ünlem görünüyor telefonda geliştirici seceneklerinden usb hata ayiklamasini ve ayarını yaptım gine olmadi acil yardım edermisiniz

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bu modellerde kronik zaten. Genelde işlemci kaynaklı ve tamiri olmayan arızalardır. Arka kapak açıp edl moda alabilirseniz imei işlemi yapılabilir denemek gerekli.

Oyla:

yusufi0619

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 9t
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu modellerde kronik zaten. Genelde işlemci kaynaklı ve tamiri olmayan arızalardır. Arka kapak açıp edl moda alabilirseniz imei işlemi yapılabilir denemek gerekli.
Yani suanlik yapabileceğim birşey yokmu yada uğraşmaya değermi

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Oyla:

yusufi0619

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 9t
Konular
1
masrafı yüksek olur ama değer tabi ki. Arka kapak açıp edl moda alabilirseniz haber edin biz uzaktan da yaparız.
Tahmini ne kadar fasraftir telefonu zaten 1000 TL ye aldım herşeyi çalışan bir şekilde imei yoktu sadece harcadığım parayı geçermi iade edeyimmi veya yapayimmi

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Tahmini ne kadar fasraftir telefonu zaten 1000 TL ye aldım herşeyi çalışan bir şekilde imei yoktu sadece harcadığım parayı geçermi iade edeyimmi veya yapayimmi
imei yok aldıysanız sebep sıfırlanmış atılamamışta olabilir. Bu durumda ücretinizin boşa gitme riski var. Tablet olarak iş görmüyorsa iade de edebilirsiniz. Pc görmediği için çift yetkili hesap kullanılacak. ama baseband arızası falan varsa ilk işlem için ücret boşa gidecektir size kalmış.

Oyla:

yusufi0619

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 9t
Konular
1
imei yok aldıysanız sebep sıfırlanmış atılamamışta olabilir. Bu durumda ücretinizin boşa gitme riski var. Tablet olarak iş görmüyorsa iade de edebilirsiniz. Pc görmediği için çift yetkili hesap kullanılacak. ama baseband arızası falan varsa ilk işlem için ücret boşa gidecektir size kalmış.
Önceki sahipi imei arttırmış ancak sıfırlayınca gitmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani sim takınca telefon simi görmüyor buda baseband arizasina girermi yoksa sim gormemesi sadece imeiden mi kaynaklidir

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Önceki sahipi imei arttırmış ancak sıfırlayınca gitmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani sim takınca telefon simi görmüyor buda baseband arizasina girermi yoksa sim gormemesi sadece imeiden mi kaynaklidir
Denemeden bilinmez. Sıfırlamada gittiyse yaparız.

Oyla:
Üst Alt