Yardım Telefon Beklemede Şarj Yiyor %10-%20

texstemer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yasin
Cihazım
Mi 5s
Konular
23
Mi 5s kullanıyorum Miui 9 Global 7.11.6 beta yüklü telefonum beklemede %10-%25 arası şarj tüketiyor buna rağmen 6-8 saat arası ekran süresi alıyorum.Beklemede Bukadar şarj tüketmesi normal mi normal değilse ne yapmalıyım

mekin1380

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mekin
Cihazım
mi 8se
Konular
10
Mi 5s kullanıyorum Miui 9 Global 7.11.6 beta yüklü telefonum beklemede %10-%25 arası şarj tüketiyor buna rağmen 6-8 saat arası ekran süresi alıyorum.Beklemede Bukadar şarj tüketmesi normal mi normal değilse ne yapmalıyım
Root varsa naptime yukleyin sorununu cozer

Sent from my ASUS_Z010D using Tapatalk

Oyla:

mekin1380

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mekin
Cihazım
mi 8se
Konular
10
O zmn iki caren kaliyor birincisi grenify rootsuzda calisiyor ikincisi hangi uygulamalari fazla kullanmiyorsaniz arkaplanda calismasini engelleyin guvenlik batarya uygulama batarya tasarrufuna girin watsapp gibi hangi uygulamadan bildimlerini onemsemiyorsaniz oyunlar mesela youtube mesela bunlara basip enalttakini secin foto atiyorum
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

texstemer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yasin
Cihazım
Mi 5s
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zmn iki caren kaliyor birincisi grenify rootsuzda calisiyor ikincisi hangi uygulamalari fazla kullanmiyorsaniz arkaplanda calismasini engelleyin guvenlik batarya uygulama batarya tasarrufuna girin watsapp gibi hangi uygulamadan bildimlerini onemsemiyorsaniz oyunlar mesela youtube mesela bunlara basip enalttakini secin foto atiyorum
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

sağolun deneyeceğim

Oyla:
Üst Alt