Çözüldü Telefon Ansızın Kasıyor

Suleymanbey

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
24
Merhaba arkadaşlar TLF global 12.5.7 yüklü şarj Flex kablosu arızalandı orjinal çıkma aldım değiştirdim şu an çalışıyor fakat telefon da oyun oynarken kasılma WhatsApp veya face de mesaj yazarken aniden kendiliğinden donma veya Netflix izlerken durduk yere donmalar meydana geliyor TLF sıfırlamak istemiyorum verileri tekrar kurmak çok uğraştırıcı son çare sıfırlamak veya rom degistirmek olacak fakat öncesinde bu sorunu ortadan kaldırabilecek tavsiyeleriniz nelerdir. Güvenlik uygulaması ile veri temizlemesi vs yaptım

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Taktiginiz board sorunlu olabilir çünkü bende çoook eskiden şarj aletinden dolayı kasma filan yaşamıştım sorun çözülmezse bunuda aklınızda bulundurun zaten telefonda eskidi işlemcisi filan artık yeterli değil siz en iyisi aosp geçin ama tek sorun MTK işlemci olduğu için rom seçenekleri az ama genede kesinlikle aosp rom kurun derim telefon canlanır

Suleymanbey

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Taktiginiz board sorunlu olabilir çünkü bende çoook eskiden şarj aletinden dolayı kasma filan yaşamıştım sorun çözülmezse bunuda aklınızda bulundurun zaten telefonda eskidi işlemcisi filan artık yeterli değil siz en iyisi aosp geçin ama tek sorun MTK işlemci olduğu için rom seçenekleri az ama genede kesinlikle aosp rom kurun derim telefon canlanır
Teşekkürler board a bağladigim Flex kablo çıkartıp deneyeyim sorun düzelir ise ondan düzelmez ise dediğiniz gibi aosp rom geçeyim onu da pek sevmiyorum ama yapacak bişey yok biraz daha kullanayım mi 11 t modeli düzeyi bir TLF düşünüyorum

Suleymanbey

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun çözüldü şarj boardi üzerindeki flex kablo soketini taktiğim yer de pinler de eğilme olmuş düzelttim sorun düzeldi

Üst Alt